enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kerimoğlu, Kız Öğrenci Misafirhanesinde

Başkan Kerimoğlu, Kız Öğrenci Misafirhanesinde
23.10.2015
103
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, eşi Ömür Kerimoğlu ile beraber 184 öğrenci kapasiteli  Bakırköy Belediyesi Türkan Saylan Kız Öğrenci Misafirhanesi’ni ziyaret etti.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bakırköy Şube Başkanı Gülser Alparslan’ın da katıldığı ziyarette kızlara hitaben bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi :” Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizim sizlerden temel beklentimiz; sağlığınıza dikkat etmeniz ve derslerinizde başarılı olmanızdır. Sizler; bize Anadolu’nun pek çok köşesindeki ailelerimizin emanetisiniz. Çekirdek ailenizden buraya büyük Bakırköy ailesine geldiniz. Sizleri eğitim hayatınızın sonuna kadar en iyi şartlarda misafir etmek bizim asli görevimizdir. Hayatını hastalarına ve kız çocuklarının eğitimine adayan rahmetli Türkan Saylan hocamızı da rahmetle anıyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda; engelliler, kreş çocukları, yaşlılar ve siz gençleri hep ön planda tutuyoruz. Derslerden arta kalan zamanlarınızdaki kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleriniz için her türlü desteği vermeye hazırız. Sizleri ;  evdeki çocuklarımdan farklı görmüyorum. Sizler de bizim evladımızsınız. Eğitim hayatınız bittiğinde Bakırköy ile ilgili güzel anıları, arkadaşlıkları paylaşmanızı diliyorum. Kız öğrenci misafirhanemizde asıl olan sizler ve sizlerden sonra gelecek olanlardır. Ben de dahil buradaki çalışanlarda gelip geçicidir. Bir de son olarak uyarıda bulunmak istiyorum: Hepinizin başımızın tacı olan farklı siyasi düşünceleriniz olabilir ; düşünce ve ifade özgürlüğünüzü kullanın ama sakın hukuk dışı, meşru olmayan zeminlerde bulunmayın.”

 

Başkan Kerimoğlu’nun konuşmasının ardından kız öğrenciler Başkan Kerimoğlu’na daha yaşanabilir bir misafirhane için önerilerde bulundular.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.