enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nde Başıboş İnekler Şaşırttı

Beylikdüzü’nde Başıboş İnekler Şaşırttı
14.04.2017
128
A+
A-

Beylikdüzü E-5 karayolu kenarında başıboş dolaşan ineklere, yoldan geçen bir vatandaş sahip çıktı.

 Beylikdüzü E-5 karayolu kenarında başıboş dolaşan ineklere, yoldan geçen bir vatandaş sahip çıktı. Hayvanları yetkililere teslim etmek isteyen vatandaş saatlerce hayvanların başında bekledi.

Beylikdüzü E-5 Karayolu kenarında başıboş dolaşan 2 inek ve 2 danaya Muharrem Yaylar isimli vatandaş sahip çıktı. Hayvanların başında kimsenin olmadığını fark eden Yaylar, hayvanları otlak bir alana götürdü ve yetkililere teslim etmek için uzun süre başlarında bekledi. Uzun süre ineklerin başında bir yetkilinin teslim almasını ya da sahibinin gelmesini bekleyen Yaylar, sonuca ulaşamayınca ineklerin başından ayrıldı.

Olayı anlatan Muharrem Yaylar, “Yukarıdan aşağı doğru geliyordum. Dört tane hayvanın geldiğini gördüm. İlgimi çekti. Baktım arkasında kimse yok, sahipleri yok, başıboş. Önce polisi aradım, onlar belediyeyi aramamı söylediler, Sonra belediyeyi aradım. Burada da otlak bir alan görünce buraya saldım. Başında bekliyorum kaybolmasın diye belki sahibi vardır. Malatya’dan geldim burada işim vardı. Arabaların önüne çıkıyorlardı. Küpeleri de yok” dedi. Bir başka vatandaşta duruma tepki göstererek, “Bu hayvanlar kaçak mı?, çalındı mı?, Sahipsiz mi? Ne olduğu belli değil. Yarın belki bu eti biz marketlerden alacağız . Kulaklarında küpede yok” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.