enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nde “Kutlu Doğum Haftası” Kutlaması

Beylikdüzü’nde “Kutlu Doğum Haftası” Kutlaması
22.04.2017
123
A+
A-

Beylikdüzü Borsa İstanbul Kavaklı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası” etkinliğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı ‘Kutlu doğum haftası, mevlid kandiline alternatif değil” dedi.

 Beylikdüzü Borsa İstanbul Kavaklı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası” etkinliğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı ‘Kutlu doğum haftası, mevlid kandiline alternatif değil” dedi. Etkinlikte lise öğrencileri kur’an okurken, şiirler okundu ve bir sema gösterisi düzenlendi. Törende Kültür, Sanat büyük ödülü sahibi Celal Yılmaz da ilahiler okudu.

‘Kutlu Doğum Haftası” etkinliğine, İlçe Milli Eğitim müdürü Yasef Bakırcı’nın yanı sıra Beylikdüzü Belediyesi başkan vekili Ömer Şatır ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlik sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı ‘Kutlu doğum haftası mevlid kandiline alternatif değil. Peyganber efendimizi daha iyi anlamak, anlatmak, idrak etmek için kullanılan bir hafta. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Beylikdüzü belediyesi başkan vekili Ömer Şatır ise ‘Peygamber efendimizin doğumunun tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Kavaklı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi müdiresi Esra Garip ise hazırladıkları gösteriler için öğrencilere teşekkür ederken ‘Bizler iyi kötüyü ayırt etmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörü ve şefkatin en mükemmellini sınır tanımayan boyutunu yüce peygamberimizden öğrendik” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından konuklar, okul öğretmeni Demet Aygün’ün organize ettiği öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösterileri izlediler. Öğrencilerin kuran okuma etkinliğinin ardından, günün anlamını anlatan şiirler okundu. Bir sema gösterisinin ardından, öğrenci korosunun söylediği şarkılar ve ilahiler de izleyicilerden beğeni topladı. Etkinliğe 2015 yılında Kültür Bakanlığı tarafından Kültür, Sanat Büyük ödülüne layık görülen Celal Yılmaz da katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.