enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nden Mudanya’ya Kardeş Ziyareti

Beylikdüzü’nden Mudanya’ya Kardeş Ziyareti
19.01.2017
130
A+
A-

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa’da bulunan İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleriyle birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen ve Hakan Karademir ile belediye meclis üyesi Hüseyin Esen’in de hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. İmamoğlu ve beraberindeki heyete gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Türkyılmaz, her zaman işbirliği içerisinde olmak istediklerini söyledi. Türkyılmaz, ziyarette İmamoğlu’na Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünü taşıyan bayrak ile çeşitli hediyeler takdim etti.

“MUDANYA ÇOK KEYİFLİ BİR YER”

Belediyecilikten, genel ve yerel siyasete, ülke gündeminden, mübadele zamanlarına kadar birçok konuda sohbetin gerçekleştiği ziyarette Mudanya’yı çok keyifli bulduğunu dile getiren İmamoğlu, “İnanıyorum ki gerçekleştireceğiniz çalışmalarla şirin ilçemiz daha da güzelleşecektir” dedi. Mudanya’da yapılacak kültürel ve sosyal etkinliklere katılmak istediklerinin de altını çizen İmamoğlu, misafirperverliğinden dolayı başkan Türkyılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.