enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5379
EURO
34,8825
ALTIN
2.429,57
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Çok Daha Renkli Bir Bahar Mevsimine Hazırlanıyor

Büyükçekmece Çok Daha Renkli Bir Bahar Mevsimine Hazırlanıyor
26.02.2016
114
A+
A-

Bahar mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına ağırlık veren Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, dört mevsim renkli ve canlı bir bitki örtüsü için harekete geçti.

Türkiye’nin en yeşil ilçeleri arasında

Türkiye’nin ve İstanbul’un en büyük yeşil alanına sahip ilçelerinden olan Büyükçekmece’ye yapılan ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarıyla birlikte ilçe her geçen gün daha renkli bir görünüme kavuşuyor.  Bu çalışmalar kapsamında ilçeye dört mevsim renklilik ve canlılık katacak ağaçlar tercih ediliyor. İlçe genelindeki yürüyüş yolları ve parkları renklendiren belediye ekipleri, çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyerek dört mevsim güzelliğini koruyan Büyükçekmece’nin görsel zenginliğine zenginlik kaymayı sürdürüyor.

Dört mevsim canlı ve renkli

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece yeşil alanları ve zengin bitki örtüsü ile İstanbul’un en şanslı ilçelerinden bir tanesidir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimi Kordonboyu’ndaki ve diğer park ve yürüyüş yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz 4 mevsim canlı ve renkli kalacak ağaçlar dikerek Büyükçekmece’nin güzelliğine güzellik katmaktır.” şeklinde konuştu.

İlçede yapılan çalışmalar ve yeni parkların hizmete açılmasından mutluluk duyduklarını belirten Büyükçekmece halkı da, yapılan hizmetlerden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ediyor.

01 02 03 04 005

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.