enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4646
EURO
34,7363
ALTIN
2.435,13
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece “Sevgi Yılı”na Hazır!

Büyükçekmece “Sevgi Yılı”na Hazır!
29.12.2015
125
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi, 2016 yılını rengarenk ışıklar, yılbaşı temalı süslemeler ile karşılıyor.

Farklılık yaratıyor

Büyükçekmece Belediyesi Elektrik Aydınlatma Şefliği ile Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nün ilçe genelinde başlatmış olduğu yılbaşı süslemeleri ile 2016 yılına renkli girecek olan Büyükçekmece Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda görsel güzelliği ön planda tutarak farklılık yaratıyor.

“Göz alıcı bir ilçe oldu”

Belediye ekiplerinin yeni yıl için yürüttüğü hummalı çalışmayı tamamlayarak ilçeyi ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hizmet sınırlarımız içerisinde bulunan park, yeşil alan ve caddelerin görsel açıdan daha güzel ve estetik görünmesini sağlamak amacıyla renkli, ışıklı ve hareketli yılbaşı süslemeleri yerleştirildi. Caddelere ve yeşil alanlara yapılan led aydınlatma sistemi Büyükçekmece’yi göz alıcı bir ilçeye dönüştürdü. Bu vesileyle, 2016 yılı tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirsin” dedi.

005 003

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.