enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca, B.Çekmece, Beylikdüzü, Silivri, tarafında kar yağışı etkili olacak…

Çatalca, B.Çekmece, Beylikdüzü, Silivri, tarafında kar yağışı etkili olacak…
A+
A-

İstanbul’da beklenen kar yağışı Salı günü başlayacak yüksek yerlerde etkili olacak. Dört gözle beklenen kar 24 Ocak Çarşamba günü de devam edecek. Yeni hafta ile birlikte hava sıcaklıkları iyice düşüyor kar birçok ilde başlıyor. İstanbul’da beklenen kar Salı günü karla karışık yağmur şeklinde görülecek 24 Ocak Çarşamba günü de devam edecek. İstanbul’da kar yağışının sadece yüksek kesimlerde etkili olması bekleniyor.

Bu hafta havalar iyice soğuyacak özellikle 23 Ocak Salı günü yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı görülecek ve etkisini arttıracak. İstanbul’da ise beklenen kar yağışı Salı günü başlayacak yüksek yerlerde etkili olacak. Dört gözle beklenen kar 24 Ocak Çarşamba günü de devam edecek. Yeni hafta ile birlikte hava sıcaklıkları iyice düşüyor kar birçok ilde başlıyor. İstanbul’da beklenen kar Salı günü karla karışık yağmur şeklinde görülecek 24 Ocak Çarşamba günü de devam edecek. İstanbul’da kar yağışının sadece yüksek kesimlerde etkili olması bekleniyor. Ankara hava durumu ise kar bekleyenlerin yüzünü güldürecek Ankara’da kar yağışı salı günü sert başlayacak. Peki Edirne, Kırklareli, Kütahya, Afyon, Uşak, Bolu, Kastamonu, Niğde, Kırşehir, Yozgat ve Bursa hava durumu nasıl olacak kar yağışı ne zaman başlayacak? Yeni hafta ile birlikte birçok ilde sıcaklıklar sert düşecek meteorolojinin yayınladığı son hava durumu raporlarına göre kar yağışı yarın bu illerde başlıyor.

İstanbul hava durumu 5 günlük son raporu meteoroloji yayınladı. İstanbul’da beklenen kar yağışı salı günü yüksek kesimlerde başlayacak. İstanbul’un batısında; özellikle Beylikdüzü, Silivri, Çatalca, Silivri tarafında kar yağışının biraz daha etkili olması bekleniyor. Ankara hava durumu kar yağışı başlıyor meteoroloji kar tarihini açıkladı. Ankara 5 günlük haritalı hava durumu tahminlerine göre kar yağışı 23 Ocak Salı günü sert başlayacak Çarşamba günü de devam edecek. Kar yağışının Ankara’nın özellikle yüksek kesimlerini beyaza bürümesi bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı ve kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazar) Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul ,Kocaeli, Yalova, Manisa, Düzce, Zonguldak ve Bartın ile yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu, Düzce, Ankara ve Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: onnumarahaber.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.