enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4550
EURO
34,8072
ALTIN
2.447,60
BIST
9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çerkezköy Bomba Gibi Geliyor

Çerkezköy Bomba Gibi Geliyor
05.01.2017
123
A+
A-

Çerkezköy Bakış – Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından 1911 Çerkezköyspor, kadrosunu 3 tecrübeli oyuncu ile güçlendirdi. 1911 Çerkezköyspor, Çorlu Gençlerbirliği Spor’da oynayan Onur Çubukçu, Küçükköy Spor’dan Taner Sevim ve Uzunköprü Spor’dan da Mahmut Reçber’i kadrosuna kattı.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Dün yapılan transfer tanıtımı toplantısında basına tanıtılan 3 transfer hakkında konuşan kulüp başkanı Murat Narçın, kadrolarına önemli 3 ayağı transfer ettiklerini ve güçlü kadrolarına daha fazla güç kattıklarını kaydetti. Başkan Narçın, “Futbolu bilen tecrübeli isimleri kadroya kattık. Kadromuz zaten güçlü bir kadroydu fakat lig yolu uzun, sakatlık var, ceza var. Bunları göz önünde bulundurarak geniş bir kadro yaptık. İyi takım sadece sahadaki 11’i ile değil kulübesinde beklettiği ve skora etki edecek oyuncuları ile güçlüdür. Biz kadromuzu genişlettik ve eminiz ki bu yıl şampiyon olacağız.” dedi.

“HEDEFLERİ OLAN TAKIMA GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”

1985 doğumlu Onur Çubukçu, Çorlu Gençlerbirliği Spor’dan transfer edilirken, deneyimli oyuncu 45 kez Ümit Milli formayı giydi. Öte yandan deneyimli oyuncu Galatasaray ile PAF takımı mücadelelerine ve A takım idmanlarında yer alırken 15 yıllık profesyonel oyuncu 1911 Çerkezköyspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Bir diğer transfer ise Küçükköy Spor’dan Taner Sevim’de hedefleri olan bir takımda forma giymekten dolayı mutlu olduğunu ve elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydetti. Son olarak 1991 doğumlu olan ve Uzunköprü Spor’dan transfer edilen santrafor Mahmut Reçber’de transferlerin 1911 Çerkezköyspor’a hayırlı olmasını ifade etti.

ÇELİK: ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Takımın yardımcı antrenörü Soner Çelik de yaptığı açıklamada bu yıl şampiyon olmak istediklerini ve bunun da mümkün olmaması için hiçbir engelin olmadığını kaydetti. Çelik, “Takımımız başkanımızın dediği gibi güçlü bir kadroya sahip. Aynı şekilde yönetim olarak da güçlü bir kadro var. İnşallah bizde üzerimize düşen bu güzel görevi sezon sonu şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyoruz. Ben bu vesile ile yeni transferlerimizin takımımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Çerkezköy Bakış

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.