enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP POLİS GÜNÜNÜ KUTLADI

10.04.2018
135
A+
A-

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi ve Silivri İlçe Yönetimi polis gününü kutladı.Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis teşkilatı mensupları bu yıl hem 173. kuruluş yıl dönümlerini hem de bu vesile ile Polis Haftasını kutlayacak.

Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis teşkilatının  bu yıl 173. kuruluş yıl dönümü kutlamaları başladı. Polis haftası münasebetiyle CHP İstanbul Milletvekili  Gülay Yedekçi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Silivri Emniyet Müdürlüğü nü ziyaret etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil şu ifadelere yer verdi : Polis Haftası olması sebebiyle, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve İstanbul Milletvekilimiz Gülay YEDEKÇİ ile birlikte, geçtiğimiz zor günlerde fedakarca mücadele eden ve vatanımızın, milletimizin güvenliği için zaman ve saat gözetmeksizin çalışan, Silivri İlçe Emniyet Müdürümüz Taner ERTÜRK ve Polis teşkilatımızın, Polis Haftasını kutladık.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.