enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4571
EURO
34,7340
ALTIN
2.439,37
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DURU ‘ GERÇEK SİLİVRİSPORLULARDAN ÖZÜR DİLERİM’

DURU ‘ GERÇEK SİLİVRİSPORLULARDAN ÖZÜR DİLERİM’
A+
A-
Silivrispor Başkanı Akgün Duru Kaybettikleri Karşıyakaspor karşılaşmasından sonra sosyal medya üzerinden gerçek Silivrispor taraftarlarından özür diledi .
Duru nun açıklaması şöyle:
“Silivri Stadı’nda oynadığımız düşme hattını direkt ilgilendiren Karşıyaka maçında bizleri her zaman olduğu gibi protokolde, kapalı ve açık tribünde hiç susmadan destekleyen ve maça gelemeyip kalpten destekleyen gerçek Silivrisporlulardan özür dilerim. Evet gerçek Silivrisporlulardan diliyorum. Hafta boyunca kötü sonuç bekleyen beslemelerden, ilçemizin ve takımımızın menfaatini değil sadece kendi menfaatlerini düşünen kişiliksizlerden, Silivrispor mağlubiyetini ellerini ovuşturarak bekleyenlerden değil. Mağlubiyetler sonrası sosyal medyadaki paylaşımlar, kendilerini Silivri sevdalısı gibi gösterme peşinde olan kişiler (herkes onları çok iyi biliyor); biz ne sizlerin oylarıyla ne de sizlerin desteği ile geldik. Bizim sorumluluğumuz size de değil bunu iyi bilin. Bizim sorumluluğumuz hesapsız, çıkarsız, beklentisiz şekilde kalbi Silivrispor ile atan yoldaşlaradır. Evet, geçen hafta Bandırmaspor ile olan maçımızdaki takımımızı ve futbolumuzu bizler de göremedik. Bizler gibi gerçek Silivrisporlular da göremedi. Evet, iyi değildik ve hiçbir şeyin arkasına da sığınmıyoruz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Her istediğimiz her zaman istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Çok büyük bir avantajı kaybettik belki fakat hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Destek veren gerçek Silivrisporlulara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.