enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DURU “HERŞEYİ YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

DURU “HERŞEYİ YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
A+
A-

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Durudan flaş açıklamalar geldi.

“ŞAHISLARA BORCUMUZ KALMADI”

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru dün akşam basın mensuplarıyla biraraya gelerek sezonun bitimine iki hafta kala durum değerlendirmesi yaptı.

Duru, takım olarak küme düştüklerini, ancak mali açıdan kulüp olarak lig yükseldiklerini söyledi. Basın mensuplarının sorularını büyük bir içtenlikle yanıtlandıran Duru dobra dobra konuştu. Duru, çok zor bir süreçten geçerek bugünlere geldiklerini söyledi.

Duru “Çok zor bir süreçten geldik. Zaman zaman kendimizi ifade edemediğimizden dolayı sinirlerimizin de gerildiği oldu. Biz de insanız. Genel kurulda seçildiğimiz gün bile bilmediğimiz şeylerle karşılaştık. Ancak herşeyi geride bıraktık. Bizim döneme ait hiçbir ödeme kalmadı. Haziran ayına kadar günü gelen tüm ödemeleri yapacağız. En büyük meblağ eski başkanaydı. 1 Milyon 200 Bin Lira bir meblağ ona ödedik. Artık şahıslara ve kurumlara borcumuz yok. Kulübü şahıslara bağımlı olmaktan kurtardık. Kulüp olarak bir üst lige çıkmamıza rağmen sportif olarak takımı ligde tutamadık. Elimizden gelen herşeyi yaptığımızı düşünüyorum. Sportif olarak kulübü karaya taşıyamadık bunun için üzgünüz. Bu kulübün başkanı ben olduğuma göre bunun sorumluluğu da bana aittir.” İfadesini kullandı.

“HEDEF ŞAMPİYONLUK DEĞİL BORÇSUZ KULÜP OLMAK”

Hedeflerinin genel kurula kadar borcu en asgariye indirmek olduğunu ifade eden Duru “Görev süremiz içinde gelirlerimizi arttırdık. Silivri Belediyesi de bu dönemde bize ciddi bir destek vermiştir. Bizim görev süremiz bir yıllıktı. Olağanüstü genel kurulla geldik. Yeniden aday olmak istemiyorum. Devam etme taraftarı değilim. Ancak bu kulübü borçlandıracak, bizim aldığımız noktaya getirecek kişilere de bu kulübü bırakmayacağız. Kulübe dışarıdan tüccar aramayacağız. Bu zihniyete kulübü teslim etmeyeceğiz. Genel kurulda da tüzük değişikliği istiyoruz. Herkes kendi döneminde yaptığı borçlardan mesul olacak. O şekilde yeni borçlanmaların da önünü kapatacağız. Fikri, zikri, niyeti iyi olan insanlar çıkarsa da aday olmayıp en büyük destekçisi de biz olacağız. Önceliğimiz kesinlikle bir üst lige çıkmak değil. Finansal yapısı düzelmiş, kişilere muhtaç olmaktan kurtulmuş bir kulüp haline gelmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

“HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR”

Kongrede kulüp için harcadıklarını geri istemeyeceğini, bunun kendisine yakışmayacağını ifade eden Duru sözlerine şöyle devam etti “Silivrispor kulübü verdiğini geri aldığın bir yeri değildir. Ben tüccar değilim. Biz kulüp başkanlığına geldikten sonra tüccarlığımızı bir kenara bırakırız. Biz daha önce de bu kulüp için verdiğimizi geri almadık. İlk geldiğimizde de eksiyle aldığımız kulübü bir üst lige çıkarıp borçsuz teslim ettik. Tüccarlığımız Silivrisporluluğumuzun önünde değildir. Herkes kendine yakışanı yapar. Biz de bize yakışanı yaptık. Kimsenin kapısında ağlayan adam olmadık. Silivrispor’da öyle bir döneminde aday olduğum için de pişman değilim.” Diye konuştu.

“TEMELİ ATMADAN İKİNCİ KATA ÇIKAMAZSINIZ”

Silivrispor’u sağlam temeller üzerine oturtmak istediklerini, şampiyonluktan önce amaçlarının bu olduğunu ifade eden Duru “Burada önemli olan sportif başarı değil Silivrispor’un sağlam temeller üzerine oturtulmasıdır. Temeli atmadan ikinci kata çıkamazsınız.” Dedi.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.