enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2587
EURO
35,0117
ALTIN
2.439,59
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Edirne’de “Huzur” Asayiş Uygulaması

Edirne’de “Huzur” Asayiş Uygulaması
05.04.2017
135
A+
A-

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığının birlikte gerçekleştirdiği “Huzur” asayiş uygulaması kapsamında 32 ekip ve 159 polis ile jandarmanın katılımıyla denetim yapıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığının birlikte gerçekleştirdiği ” Huzur” asayiş uygulaması kapsamında 32 ekip ve 159 polis ile jandarmanın katılımıyla denetim yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın koordinesinde yürütülen uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyanlarla, uyuşturucu satıcıları başta olmak üzere şüpheli görülen kişiler üzerinde çalışıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan asayiş, narkotik, terör, organize, kaçakçılık, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de yer aldığı 159 polis ve jandarmanın katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri ve araçlarda aramalar yapıldı. Arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı. Bir kişi de uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotim bünyesinde görevli narkotik köpekleri de denetimlerde, şüpheli görülen araçlarda uyuşturucu araması yaptı.

Kontrol edilen 749 araçtan 18’ine 15 bin 328 lira trafik cezası kesildi. Dokuz araç da trafikten men edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.