enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Edirnespor Antalya’da Kampa Girdi

Edirnespor Antalya’da Kampa Girdi
04.01.2017
121
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta ilk yarıyı 20 puanla beşinci sırada bitiren ve şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya bırakan Edirnespor, Antalya Belek’te devre arasına kampına girdi.

Olgay GÜLER
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12’nci grupta ilk yarıyı 20 puanla beşinci sırada bitiren ve şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya bırakan Edirnespor, Antalya Belek’te devre arasına kampına girdi. İlk yarının sonunda takıma katılan yeni Teknik Direktör Aydın Kahraman ve Kondisyoner Faik Güleryüz eşliğinde kampın ilk gününe güç depolayarak başlayan kırmızı – beyazlılar 8 günlük kamp sürecinde toplam 4 hazırlık maçı yapacak.

Edirne’den Antalya’ya önceki gün hareket eden BAL 12’nci grup temsilcimiz Edirnespor, dün Antalya Belek Limak Atlantis De Luxe Hotel And Resort’da devre arası kampına başladı. Kamp süreciyle ilgili bilgi veren Edirnespor Futbol Şube Sorumlusu Güçhan Sanal, 8 gün sürecek kampta 4 veya 5 yeni transferin takıma katılacağını belirterek, ikinci yarıya hazır bir şekilde döneceklerini belirtti.

Sanal, 10 Ocak’ta bitecek kampta hazırlık maçları yapacaklarını dile getirerek; “Kamp bugün başladı. Ayın 10’unda bitecek. Orada 3 ya da 4 hazırlık maçı yapacağız. Takımımıza 4-5 yeni transfer katmayı düşünüyoruz kamp sürecinde. Hazırlık maçlarımız yarın Aliağa ile oynayacağım maçla başlayacak. Devamında Beylerbeyi ile bir maç yapacağız. Sonrasında 1 veya 2 hazırlık maçı daha yapmayı plânlıyoruz ama program henüz netleşmedi” diye konuştu.

Kampta takıma yeni kondisyoner Faik Güleryüz’ün de katıldığını ifade eden Sanal; “Takıma şu anda yeni bir kondisyonerimiz de katıldı. Şu anda kondisyon yüklüyor takımımıza. Faik Güleryüz isimli deneyimli bir arkadaşımız kendisi. İkinci yarıya 15 Ocak’taki Uzunköprü maçına hazır bir şekilde döneceğiz” dedi.
Sanal ayrıca, Edirnespor yönetiminin Çarşamba günü tam kadro Antalya’daki kampa katılarak takıma destek olacağını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Edirne spor kampta yaptığı ilk hazırlık maçında Aliağa Futbol A.Ş ile yaptı ilk hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.