enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erdoğan’a Destek Için Yola Çıkan Özavcı, Kırklareli’nde

Erdoğan’a Destek Için Yola Çıkan Özavcı, Kırklareli’nde
15.03.2017
113
A+
A-

DSP’nin 2010’daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Kırklareli’ne ulaştı.

 DSP’nin 2010’daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Kırklareli’ne ulaştı.

“Güçlü Bir Türkiye İçin Evet” kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları ile “Yeni Türkiye”, “Dünya Lideri”, “Dünya Liderimizle Yeni Türkiye Yolunda” yazılarının yer aldığı otomobiliyle kente geldi.

Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, referandumda “Evet” kampanyasına destek vermek için 30 Ocak’ta başladığı Türkiye turu kapsamında il il gezdiğini söyledi. Kampanyaya destek amacıyla 43 günde 47 il gezdiğini ifade eden Özavcı, Karadeniz, Doğu, Güneydoğu ve Ege bölgelerinden sonra Trakya’ya geldiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir ülke, milletinin güçlü bir millet olduğunu ifade eden Özavcı, Türk milletini karşı karşıya getirmek isteyenlerin amacına ulaşamayacağını kaydetti.

Türkiye’nin kolay kazanılmadığını dile getiren Özavcı, şöyle konuştu:

“Referanduma ‘Evet’ demek için Türkiye’yi karış karış geziyorum. Bu benim dördüncü turum. Vatanımı, milletimi, bayrağımı sevdiğim için geziyorum. Bizler Türk milleti olarak can kardeşleriyiz. Bizler asla karşı karşıya gelmeyiz. Çünkü bin yıldır bu topraklar üzerinde beraber yaşıyoruz. Bu vatan ve millet sevgisidir. Bu bir parti meselesi değildir. Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin de sandığa gittiğinde ‘evet’ diyeceğine inanıyorum. Neden Avrupa hayır diyor, dış güçler neden hayır diyor? Orada başkanlık sistemi yok mu? Niye Türkiye’nin büyümesini istemiyorlar? Ben Demokratik Sol Parti’nin başkan adayıydım. Ben vatanımı, milletimi, bayrağımı seviyorum. Hepimiz Müslümanız ve kardeşiz. O yüzden ‘evet’ dememiz lazım.”Erol Özavcı, Kırklareli’nden sonra İstanbul’u da gezeceğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.