enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenler’e ”Çınar” Gibi Yönetim

06.01.2017
123
A+
A-

 Esenler Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nde hafta sonunda yapılan genel kurul sonrasında Ayhan Çınar ve ekibi görevi geldi. Tek liste ile yapılan genel kurulda oy kullanan 81 delegenin tamamının oylarını alan Çınar derneğin yeni başkanı oldu.

Genel kurulda divan başkanlığını Eyüp Demir yaparken daha önce kurucu başkan Osman Keşkekçi ve Gültekin Kaya yönetimlerinde de yer alan Çınar bu kez kendi listesiyle yönetime gelerek Esenler amatörlerinin yeni patronu oldu.

Kongre sonrasında bir açıklamada bulunan çiçeği burnunda başkan Ayhan Çınar “Bayrağı taşıma sırası artık bizde. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu seçim sürecinde 7 adet kulüp başkanımızla ve Esenler Belediyemizin Sosyal İşler Müdürü Özcan Hamza’nın yönetimimizde yer alması bizlere ayrı bir güç katacaktır. Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’nun 2014- 2019 döneminde spora olan desteğimizin artarak devam edecek sözü, belediyemizden ilk defa yönetimimize katılım olması bizleri onure etti. Yeni Esenler’de yeni stadyumumuzla birlikte spor sevdalısı gençlerimize hizmet etmeye başlamanın heyecanı içindeyiz. Esenlerimize hayallerimizin üstünde bir spor kompleksi kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi tekrar ifade etmeyi bir borç bilirim.” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.