enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5245
EURO
34,7521
ALTIN
2.490,25
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Baba Oğlu Öldüresiye Gasp Eden Zanlı Yakalandı

Baba Oğlu Öldüresiye Gasp Eden Zanlı Yakalandı
04.03.2017
123
A+
A-

Esenyurt’ta baba oğlu öldüresiye gasp eden zanlı yakalandı Yakalanan şüpheliden ilginç savunma: ” Sanki cinayet mi yaptık?

 Esenyurt’ta tapu dairesinden çıkan baba oğulu takip edip içerisinde 128 bin TL para bulunan çantayı gasp ederken, paralarını kurtarmak isteyen oğulu ölümüne sürükleyip kayıplara karışan şüphelilerden biri, Asayiş Şube Müdürlüğünden adliyeye sevk edildi. Şüpheli, sevk sırasında “Sanki cinayet mi yaptık? FETÖ’cü müyüz? Bir şey yapmadık ki, ne yaptık?” dedi.Esenyurt’ta dün saat 16.30 sıralarında tapu dairesinden çıkan baba ve oğulu hedef alan gaspçılar, içerisinde 128 bin TL nakit para olan çantayı gasp yöntemiyle çalarak, beyaz renkli lüks bir araca binip olay yerinden hızla uzaklaşmıştı. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olayda, bir şahsın araçtan indikten sonra çantayı alıp araca doğru koştuğu görülmüş, bir şahsın da kapıyı açık tutup çantayı çalan kişiyi beklediği görülmüştü. Paralarını kurtarmak için araca doğru koşan baba sendeleyip düşmüş, oğul ise araca tutunmuştu. Şahısların gaza binerek hızla ilerlemesi sonucu genç adam metrelerce sürüklenip ölümün eşiğinden dönmüştü.Neredeyse cinayet işleyecekti, ‘Cinayet mi işledik?’ diye sorduOlayın ardından çalışma başlatan polis, şüphelilerden biri olduğu edilen kişiyi yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin ‘Neden yaptınız?’ şeklindeki sorusuna ilginç bir cevap veren şüpheli, “Sanki cinayet mi yaptık? FETÖ’cü müyüz? Bir şey yapmadık ki, ne yaptık? Getiriyorsunuz, çekiyorsunuz, milleti hep böyle kamuya şey yapıyorsunuz” dedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.