enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4390
EURO
34,7386
ALTIN
2.446,03
BIST
9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ESENYURT’UN ÇÖZÜM BEKLEYEN ÖNEMLİ SORUNLARI VAR

ESENYURT’UN ÇÖZÜM BEKLEYEN ÖNEMLİ SORUNLARI VAR
A+
A-
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Örgütü’nün yeni yönetim kurulu, ilçedeki temaslarına devam ediyor. Kongrenin ardından başladığı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren İlçe Başkanı Ali Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, hafta içinde Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Esenyurt Devlet Hastanesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk ziyareti Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’ye gerçekleştiren CHP ilçe yönetimi, daha sonra sırasıyla Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Yılmaz ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel’i makamlarında ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştıran İlçe Başkanı Ali Gökmen, bunun yanı sıra ilçede öne çıkan sıkıntıları ve problemleri yetkililere aktardı.

ESENYURT’UN ÇÖZÜM BEKLEYEN ÖNEMLİ SORUNLARI VAR

Ziyaretlere ilişkin kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, “İstanbul’un en kalabalık ilçesi haline gelen Esenyurt’ta, bu nüfus artışına paralel olarak sorunlar da katlanarak büyümekte. Gençlerimizi esir alan uyuşturucu sorunu, gün geçtikçe çekilmez hale gelen trafik sorunu, asayiş ve hava kirliliği gibi bir dizi sıkıntı ve probleme ilişkin tespitlerimizi sayın kaymakamımıza ve emniyet müdürümüze ilettik. Bunların yanı sıra devlet hastanesinin mevcut kapasitesi ile talebi karşılayamadığına yönelik şikayetleri de başhekimimiz sayın Atilla Yılmaz’la paylaştık. Esenyurt’a dair fikir alışverişi yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşlarımızı olumsuz şekilde etkileyen bu problemlerin çözümünde bizim de üstümüze ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı Kaymakamımız sayın Ekrem İnci’ye, Emniyet Müdürümüz sayın Hakan Becel’e ve Başhekimimiz sayın Atilla Yılmaz’a yönetim kurumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: onnumarahaber.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.