enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5638
EURO
34,9584
ALTIN
2.445,56
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Galatasaray’ın maçı şikeli mi ?

Galatasaray’ın maçı şikeli mi ?
29.12.2016
125
A+
A-

Galatasaray, Türkiye Kupası’nda bu akşam Tuzlaspor’a 3-2 yenildi ama

Ahmet Çakar’dan maçın önüne geçecek bir iddia geldi.

‘Eğer Hamit Altıntop Tuzlaspor yönetim kurulunda ise (resmen) bu maç FİFA kurallarına göre şaibelidir’

Ahmet Çakar’ın bu açıklamasının yanı sıra

25 kasım 2016 tarihli gazetelerde Hamit Altıntop’un Tuzlaspor’u alacağı iddia ediliyordu.

İşte o haber:

Türk ve Alman futboluna damga vurmuş Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Murat Erdoğan, Ümit Davala, Ömer Erdoğan ve Cihan Haspolatlı 2. lig ekiplerinden Tuzlaspor’u satın almak için masaya oturdu.

Faal futbol hayatını Galatasaray’da sürdüren Hamit Altıntop’la birlikte yeşil sahalara veda eden Ümit Davala, Ömer Erdoğan, Yıldıray Baştürk ve Cihan Haspolatlı’nın Tuzlaspor’un Ankaragücü ile oynayacağı lig maçından sonra resmi işlemler için Tuzla Belediye Başkanı ile bir araya gelip satış işlemini sonlandıracakları öğrenildi.

Öncelikle hedeflerinin Türkiye’deki ve Avrupa’daki gurbetçi gençleri Türk futboluna ve kulüplere kazandırmak olduklarını söyleyen Murat Erdoğan (üstte), “Böyle bir hayalimiz var. Hedefimiz öncelikle Türk futboluna hizmet etmek. Milli takıma oyuncu kazandıran bir kulüp olmak. Elbetteki bunu yarışmacı takım olarak yapmakta mümkün” dedi.

harbigazete

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.