enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gazitepespor, SAL’a çok yakın

Gazitepespor, SAL’a çok yakın
06.01.2017
144
A+
A-

TFF İstanbul 1. Amatör Küme 1. Grupta mücadelesine devam eden Silivri temsilcisi Gazitepespor ligin sonuna yaklaştığımız bu günlerde Süper Amatör Küme’ye oldukça yakın bir oyun sahneliyor.
Grubunda oynadığı maçlarından ardından 26 puan toplayarak ikinciliğini sürdüren Gazitepespor’da şimdiden bir üst ligin hesapları yapılmaya başlandı. Silivri’nin en köklü kulüpleri arasında olan ve yine tarihinde ilk kez bir üst lig olan Süper Amatör Kümeye çıkabilmeye bu kadar yakın olan kulüpte son iki hafta için ipler oldukça sıkı tutuluyor. Statü gereği gruplarında birinciliği alan kulüpler direk bir üst lige çıkarken grup ikincileri ise diğer grupların ikincileri ile çapraz eşleşme ile eleme maçı oynayacak. Federasyona yakın kaynaklara göre gruplarında ikinci olan takımların da grup birincileri gibi direk bir üst lig olan Süper Amatör Kümeye çıkarılması da gündemde olduğu bildirildi.

Gazitepe’nin çıkması muhtemel
Grupta son iki haftaya girilirken Gazitepeshpor bu hafta sonu kendi sahasında grupta bir iddiası olmayan Avcılar temsilcisi Cihangirshor ile oynayacak. Son hafta ise en yakın takipçisi Esenyurt temsilcisi Yeşilesenyurt ile oynayacak. Gruptaki en yakın temsilcisi Yeşil Esenyurt ise bu hafta grupta bir başka Silivri temsilcisi olan Kavaklıspor ile oynayacak. Kavaklıspor’un puan alması durumunda Gazitepespor son maça kalmadan ligde ikinciliğini garantilemiş olacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.