enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5372
EURO
34,8746
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hemşire Metrobüste Yanına Oturan Kişiye Şırınga Sapladı

Hemşire Metrobüste Yanına Oturan Kişiye Şırınga Sapladı
23.01.2017
116
A+
A-

İstanbul’da metrobüsle evine giden vatandaş, yanına oturduğu hemşirenin şırıngalı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası ikili, polisler tarafından karakola götürüldü.

 Ercan P., metrobüsle evine gittiği sırada hemşire Semra H.’nin şırıngalı saldırısına uğradı! İğnede, hastalık olup olmadığının araştırılmasını isteyen genç adamın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YANINA OTURUNCA İTEKLEDİ

İstanbul ulaşımının can damarı olan metrobüs hattı, bugüne kadar birbirinden ilginç olaylara şahitlik etti. Son yaşanan olayda, evine gitmek için metrobüse binen Ercan P.’nin yanına birkaç durak sonra Semra H. isimli kadın geldi. İddialara göre Semra H., yanına oturduğu Ercan P.’yi iteklemeye başladı.

ŞIRINGAYI BACAĞINA SAPLADI

Kadına durumu sormak isteyen Ercan P., bu sırada Semra H.’nin çantasında bir şeyler aradığını fark etti. Çantasından bir anda şırınga çıkaran genç kadın, şırıngayı Ercan P.’nin bacağına sapladı.

SİVİL POLİSLER DEVREYE GİRDİ

Neye uğradığını şaşıran Ercan P., iğneyi çıkarıp durumu Edirnekapı durağında bulunan sivil polislere bildirdi. İkili daha sonra Eyüp Polis Merkezi’ne gönderildi. Semra H. ifadesinde özel bir hastanede çalıştığını söyledi.

SÜREKLİ HAREKET ETMESİNE KIZMIŞ

İneceği durak yaklaştığı için çantasında sigara aradığını, Ercan P.’nin sürekli hareket etmesine sinirlendiği için çantadaki şırıngayı batırdığını dile getirdi.

HASTALIK BULAŞMA KORKUSU

Olayın ardından hastaneye başvuran Ercan P. ise şırıngadan kendisine herhangi bir hastalık bulaşmadığının tespit edilmesini istedi. Ercan P.’nin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.(Kaynak: Sabah)

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.