enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4480
EURO
34,7930
ALTIN
2.443,10
BIST
9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Metrobüs Kullanan 4 Bin Kişiyle Çorba ve 4 Bin Salep

Metrobüs Kullanan 4 Bin Kişiyle Çorba ve 4 Bin Salep
11.01.2017
117
A+
A-

Yoğun kar yağışı nedeniyle Avcılar’da zorunlu olarak toplu taşıma araçlarını tercih etderek metrobüslere binenlere ücretsiz olarak günde 4 bin bardak çorba, 4 bin de salep ikram edildi.

Aralıksız yağan yoğun kar yağışı ve soğuktan etkilenenler için Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Üniversitesi Kampusu Metrobüs Durağı’na gelenlere aşevinde hazırlanan çorba ve salepler sabah ve akşam saatlerinde ikram etti. Karşılarında kendilerine ücretsiz sıcak salep veya çorba dağıtan görevlileri görenler teşekkür etti. Çorba ve salep dağıtımının soğuk havada bir süre daha devam ettirileceği sıcak bir mola vermelerinin sağlanmaya çalışıldığı ifade edildi.

Bu arada gündüz saatlerinde binaların çatılarından koparak yayaların can güvenliğini tehdit eden sarkıtlar için belediye tarafından özel ekip oluşturuldu. Ana caddelerdeki binalarda oluşan sarkıtlar görevliler tarafından kontrollü olarak kırılarak tehlike yaratmasının önüne geçilmeye çalışıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.