enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MTV’de Bugün Son Gün

A+
A-

Her sene iki parça halinde ödenebilen MTV’nin ilk taksidinde son gün bugün. Ödeme yapmak isteyenler Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesi gib.gov.tr üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. E-Devlet üzerinden de sorgulanıp ödenebilen MTV için uygulamalar sayesinde de yine para yatırabilirsiniz.

MTV son gününde bir hayli aranan terim haline geldi. Yılın iki farklı döneminde ödenebilen vergiler gib.gov.tr üzerinden görüntülenebiliyor. Yarın 23.59’a kadar işlemler devam edecek ve ödemeler gerçekleştirilebilecek.

Sürücülerin Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) Ocak ayında yapılacak ilk taksit ödemesini en geç 31 Ocak Çarşamba günü yapmaları gerekmektedir. Yılda iki eşit taksit olarak Ocak ve Temmuz aylarında ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksit ödemesinin en geç 31 Ocak Çarşamba günü yapılması gerekiyor. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, mükellefler 2018 yılı MTV ilk taksit ödemesini, başkanlığın internet sayfası aracılığıyla kredi ve banka kartlarıyla yapabilecekler.

MTV ödeme seçenekleri
Sürücüler anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak ödeme yapabilirler. Aynı zamanda GİB Mobil uygulamasını (IOS ve Android) kullanarak da ödeme yapmak

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.