enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÖZDEMİR POLAT’A YOĞUN İLGİ

ÖZDEMİR POLAT’A YOĞUN İLGİ
22.06.2018
197
A+
A-

Alanlara çıktığından bu yana toplumun gönlünde taht kurmayı başaran İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta her gün farklı bir ilçede seçim çalışmalarını sürdüren Polat, tekstil sektör temsilcileri ve 3.Bölge’de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır dernekleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Polat, “İYİ Parti’nin uygulayacağı program Türkiye’nin reçetesidir” ifadelerini kullandı.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını devam eden İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı İşadamı Özdemir Polat, 3.Bölge’de faaliyet gösteren tekstil firmaları, çeşitli STK ve dernekler ile bir araya geldi. Ziyaretlerine bölgede faaliyet gösteren büyük tekstil firmaları ile başlayan Polat ve beraberindeki heyet birçok fason atölyeyi de ziyaret eti. Kendisi de uluslararası faaliyet gösteren bir tekstil şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Özdemir Polat iktidar temsilcilerinin tekstilciler için ‘Çaputçular’ ibaresini kullanmasını doğru bulmadığının altını çizdi. Polat, “Tekstil sektörün Türkiye’nin en dinamik sektörlerinden biridir. İstihdamın olmazsa olmazıdır. Tekstilci iktidar temsilcilerinin dediği gibi ‘Çaputçu’ değildir” dedi.

 

‘SORUNLARI BİLİYORUM, ÇÖZÜM BULACAĞIM’

Kendisi de 35 yıllık tekstilci olan Özdemir Polat, tekstilcilere hitaben yaptığı konuşmasında, “Maalesef tekstil sektörünün öneminin yeterince anlaşılamamış durumda. Bugün ziyaret ettiğim tekstil atölyelerinde gördüm ki çalışanından işverenine herkesin sıkıntısı ortak. Ve herkes şunu açık açık söylüyor; ‘Biz çaputcu değiliz.’ Bizler emek harcayan, istihdam yaratanlarız . Ancak, ne acıdır kihükümet ve başındakiler bizim sektörü anlayamadılar ve anlamak gibi çabaları da yok. Bunun için diyorum ki seçildiğim an itibariyle içinde bulunduğum ve her ayrıntısını bildiğim tekstil sektörünün sesi olacağım. TBMM’de sizleri en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.