enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sami Barlas’tan, 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Sami Barlas’tan, 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı
23.07.2020
169
A+
A-

Ak Parti Silivri,İBB Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaparak şunları kaydetti;

“Dünden bugüne basın, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biridir. Yeri geldiğinde ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda canları pahasına fedakarca görevlerini sürdürmeye çalışmışlardır. Milli Mücadele yıllarında, düşman işgaline karşı milli duyguları canlandırarak onları bir araya getirme görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Unutulmamalıdır ki hem Anadolu’nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Bu destansı kahramanlıklarını göremesekde, yakın geçmişimizde kahramanlıklarına bizzat şahit olduğumuz 15 Temmuz gerçeği de unutulmamalıdır.

15 Temmuz günü de basınımız, milletimizin müşterek sesi olmuş, ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı dik duruş sergilemiş, milletimizin yanında olmuş, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde önemli bir görev üstlenmiştir. Türk basını, bu dik duruşuyla demokrasimizin güvencesi olduğunu bir kez daha göstermiştir.

İnanıyorum ki, basınımız, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Bu topraklarda olup biteni, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine ve markalaşmasına katkı vermeye devam edecektir. Bu yolda emek veren tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Silivri’ mizin değerli basın mensupları olmak üzere milli mücadele yıllarından itibaren 15 Temmuz’ da ve günümüze kadar gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, tüm arkadaşlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.” ifadelerine yer verdi. 

REKLAM ALANI