enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SAMSUNSPOR KAYYUMA KALDI!

SAMSUNSPOR KAYYUMA KALDI!
A+
A-

Samsunspor Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, İlkadım Yıldıray Çınar Sosyal Tesisleri’nde çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı. Divan kurulu belirlendikten divana gelen listeler değerlendirildi. Turgay Kadiroğlu tarafından divan kuruluna iletilen liste, listede yer alan isimlerin kulübe üye olmadığı gerekçesiyle kabul edilmedi.

Başka başkan adayı da çıkmayınca taraftarlar ve üyeler duruma tepki göstererek, bir başkan adayı çıkması için salondakilere baskı yaptı.

Yeni bir yönetim kurulu oluşması için verilen aranın ardından yapılan toplantıda kulübü talip olan yöneticiler çıkmadı. Başkanlık yapıp yönetim kurması istenen eski başkanlardan Hakkı Tomaç, mevcut durumda başkan adayı olamayacağını ifade etti. Divan kurulu, başka başkan adayının çıkmamasının ardından Samsunspor’un yasal olarak kayyuma kaldığını bildirdi. Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Ediz Durmuş Bilgin, kararı salonda bulunanlara okuyarak Samsunspor’un kayyuma kaldığını açıkladı.

Samsunspor’un kayyuma kaldığının açıklanmasının ardından taraftarlar ve kongre üyeleri duruma tepki gösterdi. Samsunspor’un kayyuma kalan diğer takımlarla aynı duruma düşmesinden endişelenen taraftarlar ve kongre üyeleri, kayyum kararı alan divan kurulunu ve yönetime aday olmayan kongre üyelerini tezahüratlarla ve alkışlarla protesto etti.

 Kayyuma kalan Samsunspor’un Vali Osman Kaymak’ın belirleyeceği kişiler tarafından yönetileceği öğrenildi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.