Silivri Belediyesi, 6-10 Mayıs tarihleri arasında sahilde müzik, dans, stantlar, ikramlar ve konserlerle dolu bir etkinlik programı düzenleyecek.
Silivri Belediyesi, Hıdırellez’in bahar coşkusunu ve Anneler Günü’nün anlamını Silivri Sahili’nde düzenlenecek etkinliklerle vatandaşlarla buluşturacak. 6 Mayıs’ta başlayacak program, 10 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek konserle sona erecek.
Etkinliklerin ilk günü saat 15.00’te müzik, eğlence, dilek ağacı ve ikramlarla başlayacak. Saat 16.00’da Üretici Kadın Satış Stantları açılacak, saat 18.00’de ise ritim grubu sahilde müzik dinletisi sunacak.
Program kapsamında 7 Mayıs’ta sahilde ikram etkinliği yapılacak. 9 Mayıs Cumartesi günü Kültür Merkezi kursiyerleri dans gösterileriyle sahne alırken, ziyaretçiler tadım alanlarında çeşitli lezzetlerle buluşacak.
Final programı ise 10 Mayıs Pazar günü Anneler Günü’ne özel konserle gerçekleştirilecek. Tayfun ve Tarkan Kalaycıoğlu’nun sahne alacağı konser, saat 15.00’te Silivri Sahili’nde başlayacak.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun davetiyle düzenlenen etkinliklerde, baharın enerjisi ve Anneler Günü’nün manevi atmosferi Silivrililerle paylaşılacak