enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2133
EURO
35,0819
ALTIN
2.255,15
BIST
8.807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
20°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C

Silivri’de ‘Rüya’ gibi açılış

14.03.2017
554
A+
A-

Genç İşadamı Özgür Demir’in sahibi olduğu Rüya Şirketler Gurubu, bünyesine yeni kattığı İletişim ve Et ürünleri mağazalarının açılışını, adına yaraşır şekilde yaptı. Açılışa ünlü isimler akın etti.

Genç işadamı Özgür Demir’in sahibi olduğu Rüya Şirketler gurubu, bünyesine Rüya Lezzet Dünyası’ndan sonra Rüya İletişim ve Rüya Et ürünleri mağazasını da dahil etti.

Silivri Değirmen Durağı mevkiinde faaliyet gösteren işletmelerin açılış etkinliğine  Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Elif Koryürek ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve Yardımcısı Arif Kanık, Arabesk müziğin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Şafak Sezer, Murat Kurşun, Arif Susam, Ümit Karan, Serkan Kaya, Aydın Kurtoğlu, Orçun Kurtoğlu ve Galatasaray Futbol Takımı’nın efsane kaptanı “Büyük Savaş” lakaplı Savaş Demiral, işadamları,STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“Rüya gibi bir açılış oldu”

Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu “Böylesine bereketli bir günde ilçemize 3 tane işletme katarak ekonomimize katkı sunan Özgür kardeşimizi cesaretinden dolayı kutluyorum. Rüya gibi bir açılış oluyor. Türkiye Cumhuriyetinin futboluna ve müziğine damga vuran çok değerli isimlerle burada Rüya gibi bir açılış gerçekleştiriyoruz. Ben Halkın sahiplenmediği hiçbir şeyin önemli olmadığını burada bir kez daha gördüm. Halkımızın sevdiği bütün isimler burada, ne mutlu bize böylesine güzel bir günde bizleri yalnız bırakmadıkları için, Özgür kardeşimize destek oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi. -SHA

 

MOBİL REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.