İstanbul’un Silivri ilçesi, görev başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Asteğmen Murat Uçar’ın acı haberiyle sarsıldı.
Silivri Müftülüğü personellerinden Mikdat Uçar’ın oğlu olan Jandarma Asteğmen Murat Uçar, görevi esnasında aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçirdi.
Yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç asteğmen, görev şehidi olarak hayata gözlerini yumdu. Acı haber, başta ailesi olmak üzere tüm Silivri halkını ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.
Cenaze Programı Belli Oldu
Vefatıyla derin bir üzüntü yaratan Murat Uçar’ın cenaze törenine ilişkin detaylar da netleşti. Merhumun cenazesi, yarın ikindi namazını müteakip Piri Mehmet Paşa Camii’nden kaldırılacaktır. Kılınacak cenaze namazının ardından genç asteğmen ,dualar ve askeri tören eşliğinde son yolculuğuna uğurlanacaktır.
Başsağlığı Mesajı
Merhum Jandarma Asteğmen Murat Uçar’a Allah’tan rahmet; kederli Uçar ailesine, Silivri Müftülüğü camiasına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.
KAYNAK:RENKLİ DERGİ GAZETESİ