enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sporcular, Donan Büyükçekmece Gölü’nde Snowkite Yaptı

10.01.2017
144
A+
A-

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Büyükçekmece Gölü’nün bir kısmı dondu. Bu durumu fırsat bilen adrenalin tutkunları İstanbul’un Çatalca ilçesininin güneyinde bulunan Büyükçekmece Gölü’ne akın etti. Göl üzerinde Snowkite yapan iki kişi renkli görüntüler oluştururken, eğlenceli dakikaların yaşandığı o anlar kayak merkezlerini aratmadı.

“EĞİTİM İÇİN İNANILMAZ UYGUN BİR YER”

Snowkite yapmak için Büyükçekmece gölüne gelen Serdal Varol, “Şu an burada zor duruyorum. Rüzgar baya kuvvetli ve Kite’ım beni sürekli oynatıyor. Bugün ki en büyük avantajlardan birisi buranın donmuş olması ve karla kaplanmış olması. Alan eğitimi için inanılmaz uygun bir yer. Buradan bu sporu geliştirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum” dedi.

“HAYALLER ERCİYES, GERÇEKLER ÇATALCA AHMEDİYE KÖYÜ”

Diğer başka bir adrenalin tutkunu Barış Tutuk ise “Kayseri’ye gidecekSBOtik hafta sonu. Yoğun kar yağışı nedeniyle uçak iptal oldu. Snowkite yapıyoruz. Şuan Büyükçekmece gölünün üzerindeyiz. Şu gördüğünüz gölün bir kısmı donmuş durumda. Snowkite için oldukça ideal bir yer. Alan çok düz, herhangi bir kayalık yok. Hayaller Erciyes’ti gerçekler Çatalca Ahmediye köyü” ifadelerini kullandı.UÇURTMA İLE KARLAR ÜSTÜNDE SÖRF

Öte yandan, Snowkite sporu adrenalin tutkunu gençlerin yeni tutkusu oldu. Özellikle Kayseri Erciyes’te yapılan bu spor iplerin ucundaki bir uçurtmayı, bele bağlanan kemerle ve kontrol barı sayesinde kullanıp, ayağa da bir sörf tahtası ile karla kaplı alan üzerinde ilerlenmesi sağlanıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.