enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Turhan Geldi Böyle Oldu: 5-1

03.04.2017
128
A+
A-

B.Çekmece Tepecikspor’un ilacı Armağan Turhan. Göreve başladığı ilk maçta Anadolu Üsküdar’ı mağlup ederek takımı yarışın içinde tutan Turhan, ikinci iç saha maçında da kazandı: 5-1.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Keçiörengücü’ne mükemmel bir mücadelesi son dakika golüyle kaybeden temsilcimiz bir hafta sonra ligde kalma adına çok önemli bir galibiyete daha imza attı. Anadolu Üsküdar önünde adeta 6 puanlık maç kazanan Yeşil Beyazlılar haftaya kendisinden 4 puan yukarıda giren Fethiye’yi de 5-1 mağlup ederek 6 puanlık bir maçtan daha karlı ayrılan taraf oldu.Bu sonuçla Fethiye’yi kendisine yaklaştıran B.Çekmece temsilcisi maç eksiğiyle de puan olarak hem Karagümrük’ü hem de Anadolu Üsküdar’ı yakalayarak ligde kalmak için umutlarını yeşertti.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maça iki takım da son derece istekli ve arzulu başladı. İlk dakikalarda oyun ortasahada sıkıştı. İki takım da oyunu açmak için kanatları kullanarak kenar ortalarıyla etkili olmaya çalıştı.

Birbirine yakın taktikle mücadele eden iki takımın ilk bölümdeki mücadelesinde ilk gol ev sahibi ekipten geldi. B.Çekmece Tepecikspor’da 20. dakikada sahneye çıkan Halil Çelik skoru 1-0 yaptı. Golden sonra oyunu rakip sahaya yıkan konuk takım güzel bir organizasyon sonrasında Emir Gökçe ile skora eşitlik getirdi.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Rakibi önünde ligde kalma umutlarını sürdürebilmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan temsilcimiz ikinci yarıya iyi başladı. 54. dakikada Ömer Yalçın skoru 2-1 yapan isim oldu. Konuk takımda 65. dakikada Cemal İşleyen kırmızı kart görünce Fethiyespor kalan süreyi 10 kişiyle sürdürmek zorunda kaldı. Rakibi önünde sayısal avantajını iyi kullanan B.Çekmece Tepecikspor 85. dakikada Halil Çelik’le fişi çekti: 3-1.

Golden sonra Fethiyespor’da oyun disiplini kalmadı. Uzatma dakikalarında önce Ömer Yalçın ardından da Halil Çelik’le iki gol daha bulan B.Çekmece Tepecikspor maçı da 5-1 kazanarak ligde kalma adına da dev bir adım attı.

Ligde arka arkaya 5 maç kaybeden takımın başına gelen Armağan Turhan ise çıktığı üçüncü maçında ikinci zaferini alarak B.Çekmece Tepecikspor taraftarlarının gözünde adeta kahraman haline geldi.

Yeşil Beyazlı taraftar da 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek vererek farklı galibiyette büyük rol oynadı. Konuk takım taraftarları da takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.