enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tuval Üzerinde Türkmenistan Esintileri

Tuval Üzerinde Türkmenistan Esintileri
20.04.2017
157
A+
A-

Özbekistanlı sanatçı Anvar Ahmadqulov’un ‘Türkmenistan’dan Esintiler’ başlıklı sergisi Küçükçekmece’de sanatseverlerle buluştu.

 Özbekistanlı sanatçı Anvar Ahmadqulov’un ‘ Türkmenistan’dan Esintiler’ başlıklı sergisi Küçükçekmece’de sanatseverlerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, Özbekistanlı sanatçı Anvar Ahmadqulov’un ‘ Türkmenistan’dan Esintiler’ başlıklı sergisine ev sahipliği yaptı.

Daha önce Rusya, Özbekistan, Hindistan ve pek çok Avrupa ülkesinde sergi açan ve Küçükçekmece’de 48. sergisini sanatseverlerle buluşturan sanatçı, resmin kendisi için vazgeçilmez olduğunu ve 3 yaşından beri resim yaptığını ifade etti. Ahmadqulov, “Resim benim için hobi değil. Allah vergisi bir yetenek. Sanatı ve sanatçıyı destekleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ederim” diye konuştu.

Sergiyi Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Salih Çevik ve Sanat Danışmanı Erkan Doğanay da gezerek, sanatçıyı tebrik etti. Realist üslupta Türk dünyası, naturmont, doğa, peyzaj temalı resimlerin yer aldığı sergi, 35 esere ev sahipliği yapıyor. Tuval üzerine yağlı boya çalışmalar, 7 Mayıs’a dek AKSM’de izlenebilir. –

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.