enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5535
EURO
34,9719
ALTIN
2.448,51
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ülkenur Büke ile yola devam

18.04.2018
186
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi.Mevcut Başkan Ülkenur Büke güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Kongreye AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü de katıldı. Ak Parti Silivri İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek aday olarak yeniden başkan seçilen Ülkenur Büke güven tazeledi. Seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Ülkenur Büke, 400 delegeden katılım gerçekleştiren 339 delegenin tamamının oyu ile yeniden aynı göreve seçildi. Ülkenur Büke, aynı zamanda Yeşilay Cemiyeti Silivri Şube Başkanlığı görevini de yürütüyor.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan kongre de slayt gösterileri ve mesajlar okundu. Ak Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke; “Dört Buçuk Milyon’a ulaşan Kadın üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın hareketidir. Kadınlarımız tarih boyunca topraklarımıza istiklal mücadelesini ön saflarda vermiştir. Kahraman kadınlarımız dün oldukları gibi bugün ve yarında olmaya devam edecektir. Ben de bu dava da yer almaktan gurur duyuyor, emek veren kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu konuşma gerçekleştirdi. Bozoğlu; “Çiçeği bununda bir ilçe başkanı olarak kadın kolları kongremizi hemen yapmak yerinde oldu. Bu dava uğruna kadınlarımızın erkeklere oranla iki kat emek verdiğini biliyoruz. Çünkü hem evlerinde hem de ilçe de emekleri çok büyüktür. Seçilecek olan ilçe başkanımız olan mevcut başkanımıza görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü Silivri’de sabah saatlerinde gerçekleştirilen ilk kadın kolları kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Döğücü; “Silivri’de bu kadro ile çok güzel işler yapılacağına inanıyorum. En büyük cesaret kapıları çalmaktır, bizler kadınlar olarak bu cesareti gösteren ve davamız uğruna kapıları çalanlarız. Emekçi kadınlarımızın her zaman en önde yeleri vardır, bizim kongrelerimiz koltuk savaşı için değil, yenilenmek içindir. Bizler ak bayrağı dalgalandırmak, davamız için savaş veriyoruz. Gelen yönetime ve başkanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.