enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞ VE GELECEK ARASINDAKİ EN SAĞLAM KÖPRÜLERDİR

YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞ VE GELECEK ARASINDAKİ EN SAĞLAM KÖPRÜLERDİR
20.03.2018
142
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 18 -24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akgün mesajında şunlara yer verdi. Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir.

Yaşlılık dönemi saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir evredir. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü onlara karşı olan minnet borcumuzdur. Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen değerlerimizin başında gelmektedir. Yaşlılarımızın deneyim ve birikimlerini dikkate alıp, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalıyız. Toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur. Ayrıca unutulmamalıdır ki; yaşlılarımız geçmiş ve gelecek arasındaki en sağlam köprülerdir.

bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, nice sağlıklı, mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygı ile ellerinden öpüyorum.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.