enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3055
EURO
35,2161
ALTIN
2.235,90
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

Yeni Doğan Bebekler İçin Hastane Çıkışı Seti Hediye Ediliyor

Yeni Doğan Bebekler İçin Hastane Çıkışı Seti Hediye Ediliyor
MOBİL REKLAM ALANI
05.02.2016
538
A+
A-

Yeni doğum yapmış kadınlara moral olan Beylikdüzü Belediyesi, mutlu günlerinde aileleri yalnız bırakmıyor. Evlere ziyaret gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları ve belediye meclis üyeleri kapıları elleri boş çalmıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geliştirdiği fikirle annelere bebekleri için yeni doğan bebek seti hediye ediliyor.

 

Bebek Hastane Çıkışı seti olarak da geçen paketin içinde yeni dünyaya gelmiş bir bebeğin ihtiyacı olabilecek zıbın, başlık, eldiven, mama yakalığı, battaniye gibi 15 parçadan oluşan giysi ve gerekli parçalar yer alıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri ayrıca ziyaret ettikleri hane halkını ve özellikle anneleri verdikleri eğitimler konusunda da bilgilendiriyor.

 

Lohusa bir annenin doğum sonrası yaşamına ve bebeğine adapte olmasını kolaylaştıracak “Lohusalıkta Beslenme, Meme Sağlığı, Emzirme Eğitimi, Bebek Bakımı, Anne Sağlığı ve Perine Bakımı” gibi eğitimler verdiklerini aktaran yetkililer, talep edildiğinde 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi’nin araması ve randevu alınması gerektiğini belirtti.

DSC_4289 Yeni Doğan Bebek Seti (1) Yeni Doğan Bebek Seti (2) Yeni Doğan Bebek Seti (3) Yeni Doğan Bebek Seti (4) Yeni Doğan Bebek Seti (5)

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.