enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5225
EURO
34,9664
ALTIN
2.434,64
BIST
9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

5 Bin Kişi Vefa İftarında Buluştu

5 Bin Kişi Vefa İftarında Buluştu
25.08.2015
86
A+
A-

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı tarafından Esenyurt Gaziler Parkı Şehir Stadyumunda iftar yemeği gerçekleşti. Her yıl Ramazan ayında gerçekleşen geleneksel vefa iftarında 5 bin kişi aynı sofrada buluştu.

“ESENYURT’TA VE TÜRKİYEDE HEP İLKLER YAŞANIYOR”

Esenyurt AK Parti Vefa iftar programı dualar eşliğinde başladı. Akşam ezanının okunmasıyla 5 bin Esenyurt’lu vatandaş oruçlarını birlikte açtı. Vefa iftarı programında ilk olarak konuşma yapan Esenyurt Ak Parti ilçe Başkanı Şenay Değer şunları ifade etti.

Şenay Değer, “Esenyurt’ta ve Türkiye’de hep ilkler yaşanıyor. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımız Cumhurbaşkanını kendi seçecek. Yine bir ilk yaşanacak. Üzülerek söylüyorum 30 Mart 2014 yerel seçimleri sırasında da bir ilk yaşandı. Devletimiz CHP’den 100 vatandaşımıza seçim sonucunu kötüye kullanmak ve kötü niyetle değiştirmek isteyenlere 1000’er lira para cezası verdi. Bizim daha yolumuz bitmedi. Uzun ince bir yoldayız. Daha önümüzde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Halkımız ilk kez Cumhurbaşkanını kendi seçecek. 1 Ay gibi kısa bir sürede omuz omuza verip elimizden geldiği kadar çalışacağız. Ve 10 Ağustos günüde Başbakanımızı inşallah Çankaya’ya taşıyıp Cumhurbaşkanı yapacağız. Rabbim bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hepinize Afiyet olsun”dedi.

KADIOĞLU, “ TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK”

İlçe Başkanı Şenay Değer’den sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şunları ifade etti. Kadıoğlu; “Mübarek Ramazan ayında ve seçim öncesindeyiz. Türkiye’de bir ilk olacak ve halkımız Cumhurbaşkanını kendileri seçecek. 12 yıldır rabbim Türkiye’yi yönetme görevini bize vermiştir. 10 yılda Esenyurt’ta sizlerin teveccühünüzle hizmet için bize görev verdiniz. Ve 5 yıl daha bu görevi bize layık gördüğünüz için teşekkür ederim. İnşallah bizde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Allah’a şükürler olsun ki geçen seneki 2 bin kişilik iftarlarımız bu yıl 5 bin olduğunu görüyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde de Ramazan iftarımızı mahallelerde, sokaklarda hep beraber açacağız. Yüce Rabbim inşallah Arife gününde de sizlerle bayram namazını kılmayı nasip eder. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum ”dedi.

KIYIKLIK, “ESENYURT’TAN %70İSTİYORUZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, 10 Ağustosta bir ilkin yaşanacağını vurguladı.

Kıyıklık, “Bu mübarek ayda oruçlarımızı hep birlikte paylaşarak açmak çok güzel bir duygudur. Türkiye’de çok güzel şeyler oluyor. Hep ilkleri yaşıyoruz. Türkiye’ye her şey değişti büyüdü ve güzelleşti. Çünkü bizim halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. 10 Ağustos günüde bir ilki yaşayacağız. Yerel seçimlerdeki gibi halkımız Cumhurbaşkanını kendi seçecek. İnşallah buda sizin gibi düşünen sizin gibi çalışan Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan olacak. 10 Ağustos günü tatil programı yapmayalım. Herkes burada olsun ve Başbakanımız için oyunu atsın. Ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanımız yapalım. Esenyurt’ta %70’lik yüksek bir oy istiyoruz. Allah ramazanınızı mübarek, geleceğinizi hayırlı etsin. Afiyet olsun”dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.