enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ADSOM, PANET ile Trakya’ya açıldı

ADSOM, PANET ile Trakya’ya açıldı
25.08.2015
176
A+
A-

       İşletmeciliğini; Abbas Dal, Mehmet Sait Tabala, Halil Şerifoğlu ve Ömer Tabala’nın yaptığı PANET Restaurant düzenlenen törenle Çorlu halkının hizmetine girdi.

     Çorlu Kazımiye Mahallesi Yakut Sokak üzerinde yer alan Nova Center`de hizmet vermeye başlayan PANET Restaurant`ın açılış törenine;  Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol ve eşi Dr. Nurtekin Erol, İl Genel Meslisi eski üyesi Hasan Karaca, AK Parti Çerkezköy ilçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya, Fark Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü  Müdür A.Refik Bek, TOKİ Müdürü Nadi Yalmancı, Ülkü Ocakları Silivri Şube Başkanı Nurullah Arıkan’ın arasında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Doğan’dan PANET’e övgü dolu sözler

    Açılışta konuşan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan: “Trakya`nın baş ilçesi Çorlu, Beylikdüzü`nden Balkanlara kadar ticaretin ve sanayinin merkezi konumunda. Böylesi elit bir tesis, VIP salonları ve VIP servisleri var. Bebek bakım odaları ile anneleri, mescitleri ile restorana gelenleri düşünmüşler. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tesisin lezzet kalitesini tartışmaya dahi gerek duymuyorum. İşletmecileri Urfalı olduğu için lezzeti tartışmıyoruz. Bu mekân bu ilçeye yakışmış. Türkiye`nin nadide ilçesi Çorlu`ya böyle bir mekânı kazandıran üç ortağın üçünü de ayrı ayrı tebrik ediyorum.Silivri`de, Çerkezköy`de yerleri ve yatırımları olan bu girişimcilerin ustalık nişleri Çorlu`da olmuş. İnce ayrıntıların dahi düşünüldüğü bu tesisin Çorlumuza, yatırımcılarına ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kaymakam Doğan:“Çorlu`da göreve geldiğimden bu yana pek çok açılışa katıldım. Sürekli olarak nezih mekânların açılışını gerçekleştiriyoruz. Hizmet sektörü geliştikçe kaliteli ve nezih mekânların da sayısı artıyor” diye konuştu.

Tabala: Müşteri Damak tadını doyasıya yaşayacak

     Açılışa katılan davetlilerle ortaklarıyla yakından ilgilenen Panet Tava Kebap Restaurant sahiplerinden Sait Tabala  da yaptığı konuşmada; birinci görevlerinin hizmette kusur etmeden halkın beğenisini kazanmak olduğunu vurgulayarak;  “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Çorlu Kaymakamımız Hulisi Doğan’a Silivri Kaymakamımız Salih Keser’e Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’a, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk başta olmak üzere tüm davetlilere çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki Çorlu halkı bu iş yerimizde istediği damak tadına doyasıya varacaktır. Çorlu halkına ve bölge halkına en iyi ve kaliteli şekilde hizmette kusur etmeden hizmet vermek ve müşterilerimizi memnun etmek bizim biz birinci görevimizdir. Çorlu halkımızı bu eşsiz lezzetlerin buluştuğu mekânımıza bekliyoruz.”

    Konuşmalar ve edilen duaların ardından Panet Restaurant`ın açılış kurdelesi;  Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan,Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursunve firmanın işletmecileri tarafından kesildi. 

 PANET’ te özel odalar

      900 metrekaresi kapalı 800 metrekaresi açık olmak üzere 1700 metrekare alan üzerine kurulu PANET Restaurant’ta 150 kişilik kapalı restaurant; 15 ve 30 kişilik özel toplantı odaları bulunuyor. PANET açık alanda ise aynı anda 300 kişiye hizmet verebiliyor. PANET’te içkili bir restaurant’ta bulunan tüm ürünler bulunuyor. Ancak burada içki yok. İşletmeciler, biz kalitenin içkisiz bir restaurant ta çok çeşitli ürünlerle kaliteli hizmetin verileceğini göstermek istiyoruz diyorlar.  

Sektörde deneyim

     Sektörde deneyimli personel ile hizmet veren firma;  ürünlerin satın almasından,hazırlanması ve müşteriye sunulması süreçlerine kadar titiz bir gıda güvenliği politikasını uyguluyor.   Restoranlarda sunulan yiyecek ve içeceklerin en üst kalitede olması için bütün süreçler uluslararası gıda kalite standartlarına uygun yürütülüyor.

       Panet Restaurant, alanlarında uzmanlaşmış şef ve aşçılarıyla, Akdeniz mutfağı ve dünya mutfaklarının en seçkin deniz ürünleri ve mezelerini, tüm et yemeklerini; sağlıklı, lezzetli bir şekilde hazırlayıp müşteriye sunuyor.

       Masa dizilimi ve sandalye sayısından güvenlik sistemlerine, hijyenik ortamdan otopark servisine kadar müşterilerin rahatlığını sağlayacak bütün ayrıntıları göz önünde bulunduran firma;  bu ayrıntıların mükemmelliğinden asla taviz vermeyerek müşterilerin memnuniyetini kazanıyor. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.