enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6067
EURO
34,7737
ALTIN
2.490,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar, Başöğretmen Atatürk İçin Koştu

Avcılar, Başöğretmen Atatürk İçin Koştu
22.11.2016
123
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel “7’den 70’e Başöğretmen Atatürk Koşusu” yapıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Başöğretmen Atatürk Koşusu’ Avcılar Belediyesi Paşaeli Kent Parkında başladı, Nejat Uygur Sahnesi önünde noktalandı. Başöğretmen Atatürk Koşusu 3 km’lik ve 9 km’lik olmak üzere iki ayrı kategoride koşuldu. Koşunun adına yakışır bir şekilde 7’den 70’e yüzlerce Avcılarlı vatandaş, Başöğretmen Atatürk ve bütün öğretmenler için koştu.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına düzenlenen “7’den 70’e Başöğretmen Atatürk Koşusu”nda pek çok Sivil Toplum Kuruluşu, Avcılar Spor Kulüpleri, öğretmenler, öğrenciler ve Avcılarlı vatandaşlar, Gümüşpala Mahallesi Paşaeli Kent Parkı’nda bir araya geldi.

Koşunun sonunda bütün katılımcılara anı madalyası verilirken, dereceye giren sporculara ise madalya ve kupa verildi.

 

GELECEĞİMİZE IŞIK TUTAN ÖĞRETMENLER

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ nin de katıldığı etkinlikte, Avcılarlı çocukların Toprak Ana’ ya ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Başkan Toprak, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk için koşuyoruz derken, geleceğimizin teminatı minik öğrencilerin koşuya başlaması için geri sayım yaptı.

Sporun önemine de değinen Başkan Dr. Toprak; “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.