enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5160
EURO
34,8277
ALTIN
2.427,02
BIST
9.691,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kadıoğlu Piknik Sezonunu Açtı

Başkan Kadıoğlu Piknik Sezonunu Açtı
25.08.2015
99
A+
A-
Geleneksel olarak düzenlenen yöre derneklerinin piknik programları bu senede renkli görüntülere sahne oldu. 3 ayrı noktada ve 3 yöre derneğinin hemşerilerine yönelik düzenlemiş oldukları piknik şölenlerine Başkan Kadıoğlu ’da ortak oldu.

Kıraç Sinoplular Derneği, Erzurum Haydarhacı Köyü Derneği ve Gümüşhane Şiran İncedere Köyü derneklerinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniklerde her derneğin kendi yörelerine ait oyunları, yöresel yemekleri ve yöresel sanatçıların yer aldığı piknik organizasyonlarına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı. Dernek Başkanları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na derneklere yönelik yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Kadıoğlu sırasıyla önce Kiraç Sinoplular Derneği, Erzurum Haydar Hacı Köyü Derneği ve son olarak Gümüşhane Şiran İnceder Köyü derneğinin piknik organizasyonlarına katılarak vatandaşları selamladı. Ayrıca Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu Kıraç Sinoplular derneğinin piknik programında sahne alan sanatçılarla birlikte yöresel türkülere eşlik etti. Başkan Kadıoğlu Erzurum Haydar Hacı Köyü derneğinin düzenlemiş olduğu piknikte ise Halk Ozanı Rahim Sağlam ile karşılıklı mani atışmasına katıldı.

Başkan Kadıoğlu, “Havayolunun kalbi İstanbul’da atacak”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katılmış olduğu pikniklerde vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti. Kadıoğlu, “30 Mart yerel seçimlerinde verdiğiniz desteklerden ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı, sağlam iradeye sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük havalimanı olan ve yıllık 150 milyon yolcu kapasiteli 3’ncü Havalimanının temeli atıldı. Uzakdoğu ile Avrupa arasında mutlaka aktarma hava ulaşımı gerekmektedir. Bunu Almanya’da Frankfurt yapıyordu. Ama 3’ncü Havalimanı yapıldığı zaman bunu artık Türkiye gerçekleştirecektir ve ekonomimize büyük bir katkı sağlayacaktır. Havayolunun kalbi artık İstanbul’da atacaktır” dedi. Başkan Kadıoğlu, piknik programları ile hemşeriler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın daim olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.