enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5710
EURO
35,0102
ALTIN
2.428,15
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu Personeli ile Bayramlaştı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Belediye personeli ile bayramlaştı. Yaklaşık bin 500 kişiye hitap eden İmamoğlu, sadece Türkiye’de değil, tüm Dünya’da barışın sağlanması ve kaosun sona ermesinde herkesin sorumluluğu olduğunu belirterek, insanların zulümden, savaşlardan, hastalıklardan ve zalim davranışlardan bertaraf edildiği, umutlu ve güzel günlerde nice bayramlar kutlamak istediğini kaydetti ve herkesin bayramını kutladı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu Personeli ile Bayramlaştı
18.09.2015
107
A+
A-

Kurban Bayramı dolayısıyla Beylikdüzü Belediyesi çalışanları, Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da toplandı. Bayramlaşmak için personel ile bir araya gelen ve büyük bir coşku içinde karşılanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram mesajlarına geçmeden gündem ile ilgili önemli mesajlar verdi. İmamoğlu, Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi konjektördeki belirsizliğin ve yaşanan acı olayların bir an önce düzelmesini temenni ettiğini ifade etti. Her gün alınan kötü haberlerin artık dinmesi ve herkesin üzerine düşen vazifeyi yerine getirmesi gerektiğini söyleyen İmamoğlu terörü lanetledi ve vatansız kalan insanların nasıl sıkıntılar çektiğini gördüklerini belirterek mülteci sorununa da dikkat çekti.

 

“Hepinizin Fikrine Kıymet Veriyorum”

 

Bir olmanın, birlik olmanın başarıyı ve gücü oluşturduğunu söyleyerek, “Sizler büyük bir ekibin birer ferdisiniz. Dışarıda sizi dinleyecek, dikkate alacak çok kişi var. Hepinizin söz hakkı var. Herkesin fikrine kıymet veriyorum. Ben belediye başkanı olarak üzerime düşen sorumluluğun üzerinde bir sorumluluk almaya hazırım. Böyle bir zihniyetle davranırsak Beylikdüzü daha yaşanılabilir olur. Birbirimize olan inancı nasıl besleriz, nasıl kenetleniriz, buna çalışmamız lazım” diye konuştu.

 

“Her Günümüz Bayram Gibi Geçsin”

 

Çalışanlarını Beylikdüzü’ne ve yaptığı işe ne kadar inandığını vurgulayarak motive eden ve onların her zaman yanında olduğunu hissettiren Başkan İmamoğlu, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını ve mübarek olmasını diledi. Bu sene yeni yerinde hazırlanan Modern Kurban Kesim ve Satış Yeri’nin vatandaşları hak ettiği hizmetle buluşturacağını söyledi. Son olarak ülkenin hiçbir köşesinden acı haber alınmadığı günlerin başladığı, tüm Dünyanın kardeşçe ve barış içinde yaşadığı, sükunetin olduğu güzel bir Bayram havası yaşanmasını gönülden istediğini vurguladı ve “Sadece Kurban Bayramı’nın değil sonraki günlerin de bayram gibi geçmesini diliyorum” dedi.

Bayramlaşma (1) Bayramlaşma (2) Bayramlaşma (3) Bayramlaşma (4) Bayramlaşma (5)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.