enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü iftar sonrası eğleniyor

Beylikdüzü iftar sonrası eğleniyor
25.08.2015
98
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi düzenlediği Ramazan konserleri ile vatandaşların akşamına neşe ve eğlence katmaya devam ediyor. İftar vakti sonrası Barış Mahallesi sakinleri, şarkıcı Deniz Çevik’in verdiği pop konser ile coşarken, Yakuplu’da halk müziği sanatçısı Aynur Güneş, mahalleliye halay çektirdi, Gürpınarlılar da hep bir ağızdan söyledikleri “Eski Dostlar” şarkısıyla anıları yad etti.

Beylikdüzü, Ramazan havasını mahallelerde coşkuyla yaşıyor.  Barış, Yakuplu ve Gürpınar Mahalleleri’nde verilen birbirinden başarılı konserlerle unutulmaz akşamlar yaşayan vatandaşlar, iftar sonrası etkinlik alanlarına rağbet ediyor.

Barış Mahallesi’nde sahne nalan Pop Müzik Sanatçısı Deniz Çevik, Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Sıla gibi\r\nbüyük isimlerinden söylediği parçalarla, vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.Konser alanında ayrıca palyançoların küçük çocuklara özel yüz boyama etkinlikleri, şişme oyun grupları ve akrobasi gösterileri yoğun ilgi gördü.

Halaylar, Anılar, Unutulmaz Akşamlar…

Diğer yandan Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş Yakuplulara özel bir gece yaşattı. Folklorik öğelerin ve\r\nhalay müziklerinin ağırlıklı olduğu konserde, “Şemmame” şarkısı ile coşkuyu yükselten vatandaşlar, görülmeye değer halay performansları ile bol alkış aldı.Gürpınar Mahallesi’nde ise sanatçı Recep Alper Çevirel, Türk Sanat Müziğinin anıları bol ve sevilen parçalarını seslendirdi. Vatandaşlar, “Eski Dostlar” şarkısını sanatçıya eşlik ederek, hep bir ağızdan söyledi. Ayrıca sanatçı Çevirel’in sahnesi kendisini yalnız bırakmayan tiyatrocularla daha da renkli görüntülere sahne oldu.

 Büyük beğeni toplayan Korhan Abay’la Yarışmaç adlı bilgi yarışması ise Adnan Kahveci Mahallesi’nde 2. turuna\r\nçıktı. Önceki ilk yarışmada da çok sevilen oyun, ikinci gününde de aynı coşkuyla karşılaştı. Heyecanlı geçen bilgi yarışmalı maç, kazanan takımın kupasını almasıyla sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.