enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,5009
EURO
43,6896
ALTIN
4.021,86
BIST
9.078,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Sokak Kedilerine Sahip Çıktı

Büyükçekmece Belediyesi, sokağa atılan 50 kediye sahip çıktı

Büyükçekmece Sokak Kedilerine Sahip Çıktı
14.09.2015
104
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, İSKİ Eskice yolu üzerinde akşam vakti bölgedeki köpekleri beslerken 50 kadar kedinin, besleme yaptığı alana toplu halde bırakılmış olduğunu fark etti.

Kısırlaştırıp atmışlar

Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen ekipler bölgeye bırakılan kedileri toplayarak koruma altına alındı.

Yapılan muayene sonrası bazı kedilerin çok yeni kısırlaştırılıp atıldığı tespit edildi. Aç ve halsiz olan kediler karınları doyurulduktan sonra Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan kedi evinde koruma altına alındı.

“Takipçisi olacağız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’ye sık sık sahipsiz hayvan bırakıldığını bu durumun üzücü olduğunun altını çizerek; “Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları bakım, tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinden birine sahibiz. Beş bine yakın sahipsiz hayvanı barındırıp, tedavilerini yapıyoruz.H ayvan dostu bir ilçe olarak sınırlarımıza bırakılan 50 kediye de sahip çıkacağız. Ancak bu kedileri kısırlaştırılarak sokağa atmak doğru bir davranış değildir.  Can dostlarımıza bunu yapanların takipçisi olacağız” açıklamasını yaptı.

001 002 003 004

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.