enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA SPOR KULÜPLERİ DERNEĞİ YENİ YERİNDE

ÇATALCA SPOR KULÜPLERİ DERNEĞİ YENİ YERİNDE
26.12.2021
122
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yeni bir oluşum ile yola çıkan Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Derneği, kuruluşunun ardından görkemli bir açılışla yeni yerine kavuştu.

Dernek Lokalinin açılışı Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in de katılımıyla yapıldı.
Beykoz’dan teşekkür konuşması
Yoğun bir katılımla yapılan dernek lokali açılışında açılış konuşmasını Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Beykoz yaptı. Başkan Şaban Beykoz “Öncelikle değerli vakitlerinizi ayırıp açılışımıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurduğumuz kulüpler birliğinin Çatalca’ya ve tüm spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” İfadesini kullandı.

Üner: Çocuklarımıza destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Beykoz’dan sonra söz alan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sporun toplumu birleştirici bir rol oynadığını, bunu çok iyi kullanmaları gerektiğini söyledi. Başkan Mesut Üner “Süreç içinde Şaban kardeşimle ilk günden beri hep yanında oldum. Çatalca’da ikinci bir kulüpler birliği derneği olmuştur. Her zaman söylüyorum spor insanları birleştirici rol oynar. Bunu çok iyi kullanmamız lazım. Çatalca’ya spor anlamında iyi yatırımlar yaptığımızı düşünüyorum. Çatalca Spor Akademisi ile kısa zamanda bir çok gencimize ulaşıp spor yaptırdık. Sporu 12 aya yayarak yaptırıyoruz. Bünyemizde şu anda 2 tane basketbol, 2 tane de voleybol takımımız liglerde mücadele etmektedir. Gençlerimize her branşta spor yapmalarına imkan sağlıyoruz. Onlar da kazandıkları madalyalarla ne kadar yetenekli olduğunu gösterdiler. Biz çocuklarımıza destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız derneğimizin de Çatalca’ya hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi

 

Ermiş: Eğitim kadar spor da önemli
Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş de yaptığı konuşmada her zaman spora destek olmaları gerektiğini söyledi. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş “Son yıllarda Çatalca’da elde edilen başarılar bizleri de kamçılıyor. Bunu fark etmemek mümkün değil. 3-5 yıl sonra çok daha büyük başarılara imza atılacaktır. Eğitim kadar sporun da önemli olduğuna inanıyorum. Bizler de sporcularımıza elimizden geldiği kadar imkanlarımızı sunacağız. Spor kulüplerimiz de gençlerimizin spor yapmalarını sağlayan önemli araçlardan bir tanesidir. Çocuklarımızın enerjilerini doğru bir şekilde atmaları da sporla mümkündür. Bizim de spora destek olmamız lazım.” Şekline konuştu. Konuşmaların ardından dernek lokalinin açılışı törenle yapıldı. Açılışın ardından Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Beykoz ve yönetim kurulu üyeleri tebrikleri ayrı ayrı kabul etti. Diğer taraftan Dernek Açılışına Spor Kulüplerinin Başkanlarının yanı sıra Muhtarlar ve geçmiş dönem İASKF Başkan Adayı Fikret Sivri, Seymen Gençtürk ve davetliler katılım göstererek Beykoz ve ekibine destek oldu.

KAYNAK: Keskin Bakış

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.