enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇOCUKLAR BAYRAMI KUTLAYACAK

ÇOCUKLAR BAYRAMI KUTLAYACAK
22.04.2016
120
A+
A-

Silivrili çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği ile kutlayacak. 23 Nisan coşkusunu oyunlar oynayarak, resimler çizerek, kendileri için oluşturulacak oyun alanında doyasıya yaşayacak çocuklar, dolu dolu bir gün geçirecek.

ÇOCUK ŞENLİĞİ 12.00’DE BAŞLAYACAK

Atölye çalışmaları kapsamında seramik yapacak çocuklar, boyama alanlarında da renklerle buluşacak. İkramların da yapılacağı Çocuk Şenliği’nde, hızlı fotoğraf çekilecek alanlar yer alacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği, Sahil Atatürk Meydanı ve Kordon Boyunda 12.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

SİLİVRİ BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU SAHNE ALACAK

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin Çocuk Keman, Bale, Piyano ve Halk Oyunları ekiplerinin gösteri yapacağı şenlikte, Çocuk Korosu da sahne alacak. Volkan Yaran yönetimindeki Silivri Belediyesi Çocuk Korosu, Anadolu’dan Ezgiler isimli bir konser verecek.

ÇOCUK TİYATROLARI SAHNELENECEK

Silivri Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 23 Nisan’a özel hazırladıkları çocuk oyunlarını 24 Nisan Pazar Günü sahneleyecek. Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda sahnelenecek oyunlar, 10.00- 12.00 ile 15.00- 18.00 saatleri arasında çocuk izleyicileriyle buluşacak.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.