enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çözüm, İslam Birliğidir

Çözüm, İslam Birliğidir
25.08.2015
88
A+
A-

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, Kadir Gecenizi tebrik eder, Kadir Gecesi’nin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.

Kadir gecesi bin aydan ( 83,3 seneden ) daha hayırlı olan ve Kur’an’ın indiği gecedir. Bu gece, vahiy meleği Cebrail ile birlikte bütün melekler yeryüzüne iner, tan yeri ağarıncaya, sahur vakti bitene kadar kalırlar. Onun için bu gece sabaha kadar uyanık kalmalı, bu mübarek ve kutlu geceyi meleklerle birlikte kutlamalı ve yaşamalıdır.

Ramazan Ayı, Gazze’de yaşanan Siyonist saldırılarla bu sene de buruk geçmiştir. Siyonist şer güçlerin soykırım uyguladıkları ve çocuk, kadın demeden katlettikleri Gazzeli Müslümanların şehadet haberleri yüreğimizi dağlamaktadır. Müslüman ülkelerin ve Ülkemiz yöneticilerinin tepkileri ise kınamaktan öteye geçmemekte ve bu pasif tutum terör devleti İsrail’i daha da cesaretlendirmektedir.

Merhum Erbakan Hocamız, yıllarca Siyonizm tehlikesine dikkat çekmiş, ‘İsrail ancak güçten anlar’ diyerek kınamanın ötesine geçerek somut adımların atılması gerektiğini her fırsatta dile getirmişti. D-8 İslam Birliği projesi bunun en önemli adımıdır.

Artık, şu bilinmelidir ki; Hamaset dolu nutuklarla İsrail terörünün önüne geçilemez. İsrail ancak güçten anlar ve bunun için İslam Birliği’nin biran önce tesis edilmesi gerekmektedir.

Saadet Partisi olarak şer güçlere sesleniyoruz: Kanlı elinizi artık Müslümanların üzerinden çekin. Çünkü, Müslümanlar gerçek güç ve kudret sahibi Cenab_ı Allah’a dayanmaktadır ve haklı mücadelelerinde asla yılgınlık göstermezler. Allah’ın yardımıyla akibetiniz, korkunç bir sonla sonlanacaktır.

MAHMUT HAMDEMİRCİ

SAADET PARTİSİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.