enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5061
EURO
34,7169
ALTIN
2.487,48
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Din görevlileri iftarda buluştu

Din görevlileri iftarda buluştu
25.08.2015
106
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun başka bir programından dolayı katılamadığı İftar, 15 haziran 2014 Salı günü Botanik Belediye tesislerinde ilçe müftüsü Zakir Uzun’unda katılımı ile yapılırken İlçedeki görevli tüm din görevlileri, cami imamları, eşleri ve aileleri katıldılar.
iftara, CHP Bakırköy Belediye Meclis üyesi Emrah Topkaya’da  katıldı. 

Ataköy camii İmamı Salim Özakçe tarafından okunan ezan ile açılan, Çamlık Camii İmamı Salim Yeşil’in okuduğu Kuranı Kerim ile devam eden ve iftar sonrası, Havaalanı camii İmamı Mustafa Coşkun yaptığı duada “ şu anda Filistin’de Suriye’de iftar yapamayan kardeşlerimizde analım. Rabbim yakında onlara da kurtuluş ihsan eylesin. Rabbim oradaki kardeşlerimize bu ezaları reva görenleri de en ağır şekilde cezalandırılsın. Biliyorsunuz Ramazan ayı içersinde cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır. Bizde ramazan ayı içersinde şeytana zincir vuralım.Rabbim bizi edep ve haya sahiplerinde eylesin” derken iftar sonrası bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Zakir Uzun “iftar programını hazırlayan CHP Belediye meclis üyeleri Yahya Göktaş ve Emel Tığlı’ya, seçildiği günden itibaren kendilerine yakın ilgi ve alakası sebebi ile de Belediye Başkanımız Bülent Kerimoğlu’da teşekkür ediyorum” dedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.