enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3330
EURO
35,1684
ALTIN
2.241,35
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dr. Handan Toprak “Zabıta Haftasını” Kutladı

Dr. Handan Toprak “Zabıta Haftasını” Kutladı
04.09.2015
296
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” dolayısıyla, Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek,  birimde çalışanların bu özel haftasını kutladı.

 

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Doğan, başta olmak üzere tüm zabıta memurlarının haftasını kutlayan Başkan Dr. Toprak, vatandaşlara hoşgörüyle, saygıyla ve güler yüzle, sıcak ve sağlıklı bir diyalog çerçevesinde çalışmalar yapılmasını isteyerek Avcılar halkının memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini söyledi.

Zabıta biriminin halkın sağılığı, güvenliği ve huzuru için 24 saat görev başında olduğunu belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak; “Halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için gece gündüz büyük bir özveri ve fedakârca hizmet sunan Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Vatandaşa hoşgörüyle, saygıyla, güler yüzle yaklaşarak sorunlara hızlı çözüm üretiyor ve belediyemizi başarıyla temsil ediyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyor Zabıta Haftanızı ve Zabıta Teşkilatı’nın 189. Yılını kutluyorum” dedi.

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Doğan da ziyaretlerinden dolayı Başkan Dr. Handan Toprak’a teşekkür ederek, günün anlam ve önemi dolayısıyla çiçek takdim etti.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Zabıta Haftasını Kutladı (1) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Zabıta Haftasını Kutladı (2) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Zabıta Haftasını Kutladı (3) Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Zabıta Haftasını Kutladı (4)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.