enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5884
EURO
34,8559
ALTIN
2.505,24
BIST
9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’ta Ramazan Hizmetleri

Esenyurt’ta Ramazan Hizmetleri
25.08.2015
89
A+
A-

Esenyurt Belediyesitarafından ilçede Ramazanhizmetleri aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun talimatları doğrultusunda iftar programları, evlere sıcak yemek, çorba çeşmeleri, erzak yardımı, camilerin bakım ve temizliği ayrıca her akşam Spor Parkında tiyatro, söyleşi, konser gibi çeşitli etkinlikler yapılıyor.
*Esenyurt Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek evinde sıcak yemek yapamayan kimsesiz ve yaşlılara Ramazan boyunca her gün sıcak yemek hizmeti veriyor. Belediye ekipleri tespit ettikleri vatandaşların adreslerine giderek sıcak yemekleri kapıda teslim ediliyor.
*Oruç tutan ve çalışan vatandaşlar için iftar saatinde geç kalanlara yönelik ilçenin8 ayrı noktasında bulunan çorba çeşmeleri Esenyurtlu vatandaşlara ayrı bir hizmet sunmakta.
*Belediye tarafından tespit edilen vatandaşlara erzak kolisi, nakdi ve ayni yardımlarda da bulunuluyor.
*Aynı zamanda Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından maddi durumu zayıf olan ailelere her gün düzenli olarak sıcak yemek yardımı yapılmaktadır.
*11 Ayın Sultanı Ramazan ‘ı Şerif ‘in gelişi ile ilçede bulunan bütün cami ve mescitlerin belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından günlük temizlik, bakım ve onarımı yapılmaktadır.
Esenyurt Belediyesi bu hizmetlerin yanı sıra her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sokak iftarı kuruyor. Ayrıca ramazan etkinlik alanı olarak kullanılan spor parkında iftar sonrasında tiyatro, ortaoyunu, konser, tasavvufmüziği, Karagöz ve Hacivat programları gerçekleşmektedir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.