enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5826
EURO
34,6662
ALTIN
2.527,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’ta Sağlıklı Buluşma

Esenyurt’ta Sağlıklı Buluşma
25.08.2015
107
A+
A-

Dr.İpekoğlu “Esenyurt’un coğrafyasını adeta ameliyat etmiş”

Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hülya İpekoğlu, modern ve gelişmişliğine değindiği Esenyurt için “ Böyle güzel bir ilçeye atandığım için çok mutluyum. Belediye Başkanımız, Esenyurt’un coğrafyasını adeta ameliyat etmiş. Bizlerde bu modern ilçede yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı için görevimizi en layığı ile yapacağız” dedi.

Kadıoğlu “Halkımız her şeyin en sağlıklısını hak ediyor”

Eğitim ve özellikle sağlık alanında Esenyurt’ta bir devrim niteliğinde hizmetler sunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “ Türk hekimlerinin başarısı uluslararası düzeydedir. Bizler kamu yöneticileri olarak sizlere her zaman desteğe hazırız. Siz yeter ki bu millete hizmet edeceğiz deyin. Her doktorun fikri aynı değildir. Biz bu ilçe yönetimini devraldığımızda burada bir tek sağlık ocağı vardı. Şimdi ise her mahallede Aile sağlık Merkezleri, civar ilçelere bile hizmet sunan Devlet Hastanemiz, Özel Hastaneler ve bugünden sonra hizmete sunacağımız diğer sağlık alanındaki projelerimiz mevcut. Esenyurtlular şeyin en sağlıklısını hak ediyor” diyerek Esenyurt ve Esenyurtlunun sağlığının önemine değindi.

İnce “ Her zaman destekçileri olacağız”

Kaymakam İnci dayanışma mesajları verdi. Esenyurt’un birçok alanda merkez olduğunu belirten Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de son sözü alarak “ Bu güzel ilçede ve değerli Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ile el birliği yaparak çalışmak benim için çok önemli. Sağlığımız için geldiğiniz bu yeni görevde başarılar temenni ederim” diyerek Dr. Hülya İpekoğlu’na yeni görevinde her zaman destekçileri olacaklarının da altını çizdi.

Ek hizmet binasını gezerek, şifa dileklerinde bulundular.

Kahvaltı programı ardından Başkan Kadıoğlu ve Kaymakam İnce, Esenyurt Devlet Hastanesi geçerek Esenyurt Belediyesinin kaynakları ile yaptıkları Yeni ek hizmet binası acil servisinde incelemelerde bulundular. Esenyurt Devlet Hastanesi Müdürü Aydın Başoğlu ve Başhekim Aziz Ocakoğlu’dan Yeni ek hizmet binası acil servisi hakkında bilgi aldı. Devlet hastanesi acil servisine tedavi gören hastalar ve hasta yakınları ile sohbet eden Başkan Kadıoğlu ve Kaymakam İnce şifa dileklerinde bulundular.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.