enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hamdemirci:İslam dünyasını kurtaracak tek çözüm İslam Birliği’dir

Hamdemirci:İslam dünyasını kurtaracak tek çözüm İslam Birliği’dir
25.08.2015
90
A+
A-

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum günü olan Mevlid Kandilinizi tebrik eder, İslam ümmetine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizin yeniden tesis edilmesini Cenabı Hak’tan niyaz ederiz.

Bizler bu yıl Peygamber Efendimiz’in dünyaya teşrifinin 1443’üncü yılını kutlayacağız. O’nun doğduğu çağda dünyanın her tarafında cehalet, zulüm ve ahlaksızlık almış yürümüş, Allah inancı unutulmuş, insanlık korkunç ve karanlık bir duruma düşmüş, dünya yaşanmaz hale gelmişti. O’nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. Bir fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olan Sevgili Peygamberimizin alemlere rahmet olarak gönderilişi, Yüce Rabbimiz’in bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir.

Dünyadaki zulmü ortadan kaldıran Peygamber Efendimiz’in ümmeti bugün zulüm altında inim inim inlemekte, yaşadığı coğrafyada kan ve gözyaşı hiç dinmemektedir. İslam dünyasını kurtaracak tek çözüm ’İslam Birliği’dir.

Memleketimizde yaşanan son olaylarda göstermiştir ki, çıkar üzerinden siyaset yapanlar ve menfaat birlikteliği olanların milletimize hizmet etmesi mümkün değildir. Milletimize hizmet etme iddiasında bulunan tartışmaların tarafları, birbirlerini en ağır şekilde tenkit ederek, vatan hainliğine varacak suçlamalar yaparak gerçek niyetlerinin kendi çıkarlarına hizmet olduğunu göstermişlerdir.

Yolsuzluk ve Rüşvet ne kadar çirkin ve yanlışsa, ‘Dershaneler kapatılıyor’ diye ortalığı savaş alanına döndürmenin de hiçbir haklı tarafı bulunmamaktadır. Milletimizin huzuru bozulmuş ve maalesef, her zamanki gibi en büyük bedel yine milletimize ödetilmiştir.

‘Temiz ve Adil Bir Yönetim’ anlayışının mensupları olan Milli Görüşçüler, bu olaylarda çatışan tarafların hiçbirinin destekçisi olamazlar. Bizim görevimiz hakkı söylemektir. 

Mahmut HAMDEMİRCİ

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.