enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İBB’den Mimarsinan’a 3 Bin 500 Kişilik İftar Sofrası

İBB’den Mimarsinan’a 3 Bin 500 Kişilik İftar Sofrası
25.08.2015
70
A+
A-

Mimarsinan Cami bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Giyasettin Gergin,AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Silivri soromlusu Ferhat Sakallı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri SKM Başkanı Emrah Maşalacı, AK Part Silivri Kadın Kolları başkanı Zinnet Demirel, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ile yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Meclis üyesi Osman Umuç, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Giyasettin Gergin, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Alican Aksu ve AK Parti Mimamarsinan Mahalle Başkanı Nihat Korkmaz teşekkür konuşması yaptılar.

BİR İLK YAŞANACAK

AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptığı Konuşmada AK Partinin Cumhurbaşkan Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın selamlarını iletti. Demiral; “önümüzde yapılacak olan bir seçim var. Demokratikleşme yolunda bu bir ilk olacak. İlk defa Türkiye Cumhuriyetin de halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Demokratik bir seçim olmasını temenni ediyorum. Temenni ediyorum ki bu mübarek ay münasebeti ile Yanı başımızda ve İslam ülkelerinde akan kanlar durur. Müslümanlar zülüm görmekten kurtulur. Sizlerde bu mübarek ayda Müslüman kardeşlerimize hayır dualarınızı eksik etmeyin. Mimarsinan Mahallesi her seçimde bizlere desteğini esirgemedi. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

UMUÇ’DAN TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR

Mimarsinan Mahallesinden sorumlu Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; “Mimarsinan Mahalle sakinleri olarak, mahallede Ramazan bereketi ile beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olduğu için ve bu güzel iftar yemeğini bizlere sunan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a hem iftar yemeği için hem de diğer hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Mimarsinan Mahallesi Başkanı Nihat Korkmaz yaptığı konuşmada; bu gün bizleri bu sofra etrafında birleştiren İBB başkanı Sayın Kadir Topbaş ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın Dilek Demiral’a teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.